Povratak
Potpisani COVID-ugovori – dvije nove tvrtke u zoni

Potpisani COVID-ugovori – dvije nove tvrtke u zoni

U sklopu održavanja sajma lokalnih proizvoda i prezentacije mjera iz Programa razvoja gospodarstva potpisani su i ugovori vezano za potpore koje isplaćuje Grad Pleternica za očuvanje radnih mjesta. Ugovore su potpisali vlasnici i direktori obrta i poduzeća s područja Grada Pleternice, a nakon provedenog  natječaja.

  • Grad Pleternica, kao grad povoljnog poslovnog okruženja, stoji uz svoje obrtnike i poduzetnike nastojeći očuvati svako radno mjesto ugroženo gospodarskom situacijom vezanom za pojavu epidemije COVID-19 virusa. Osim ovih potpora našim obrtnicima i poduzetnicima na raspolaganju su i potpore iz Programa razvoja gospodarstva putem objavljenog javnog natječaja. S ponosom ističem da smo nedavno sklopili i ugovore o prodaji zemljišta u našoj zoni s dvije tvrtke, tvrtkama Agronom d.o.o. i Genox d.o.o. čije investicije očekujemo ove i sljedećih godina – izjavila je gradonačelnica Jozić tom prilikom.

 

Potpisivanje 36 ugovora održano je u dvorani Interpretacijskog centra Terra Panonica, a njihova vrijednost je nešto manja od 100.000 kuna. Očekuje se potpis još 18 ugovora na iznos od 60.000 kuna, a projekcije su da će se u okviru ovog natječaja potpisati 92 ugovora ukupne vrijednosti preko 350.000 kuna.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content