Povratak
Potpisani novi ugovori: “Brojne su mjere za mlade obitelji u Pleternici”

Potpisani novi ugovori: “Brojne su mjere za mlade obitelji u Pleternici”

- Ovo je samo jedna od mjera koje imamo. Dječji doplatak koji nas čini jedinstvenim gradom u Hrvatskoj, radne bilježnice za učenike, produženi boravak, sufinanciranje rada vrtića, sve su to mjere koje čine zaokruženu cjelinu za kvalitetan život mlade obitelji.

Jedna od mjera aktivne politike prema mladima koja se provodi u Pleternici jest i sufinanciranje kupnje, izgradnje ili adaptacije stambenog prostora. Pleternička gradonačelnica Marija Šarić ističe kako veseli činjenica da za ovu mjeru ima interesa.

– Odluke mladih ljudi da svoj život oforme u Pleternici su veliki vjetar u leđa, jer kod takvih odluka ulogu sigurno imaju i uvjeti i kvaliteta života u Pleternici – rekla je Šarić.

Potpisano je 14 novih ugovora ukupne vrijednosti 205 tisuća kuna, ali ukupna izdvajanja za mlade obitelji kroz gradski proračun su puno veća.

– Ovo je samo jedna od mjera koje imamo. Dječji doplatak koji nas čini jedinstvenim gradom u Hrvatskoj, radne bilježnice za učenike, produženi boravak, sufinanciranje rada vrtića, sve su to mjere koje čine zaokruženu cjelinu za kvalitetan život mlade obitelji – zaključuje.

Vezane vijesti

Lipanj u Pleternici: “Pozivamo sve naše sadašnje i buduće posjetitelje da nam se pridruže kako bi osjetili toplinu zajedništva koju mi ovdje pružamo.”

Pročitaj više

Pleternica domaćin poluzavršnog Državnog natjecanja iz mini nogometa: “Fair Play mora biti osnova svakog sporta!”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content