Povratak
POZIV za prikupljanje projektnih ideja i prijedloga za bazu projekata

POZIV za prikupljanje projektnih ideja i prijedloga za bazu projekata

Grad Pleternica u suradnji s Poduzetničkim centrom Pleternica d.o.o. izradio je strateški dokument lokalnog razvoja – „Strategiju razvoja Grada Pleternice 2014. – 2020. godine“. Svrha izrade strateškog dokumenta je ažuriranje stanja na području Grada Pleternice, analizira postojećih projekata te postavljanje i ostvarenje vizije za navedeno razdoblje. Definirani ciljevi, prioriteti i mjere za ostvarenje vizije imaju konačni cilj podići razinu ekonomske moći, kvalitetu življenja i ostvarenje zadovoljstva građana.

Cilj ovog poziva je identificirati i prikupiti sve nove projektne ideje i prijedloge koji će pomoći u ostvarivanju strateških ciljeva razvoja Grada Pleternice Prikupljene ideje i prijedlozi služit će ažuriranju postojeće baze projekata koja će biti osnova za kandidiranje programa za sufinanciranje i provedbu.

Javni poziv se odnosi na fizičke osobe (obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva – OPG i dr.) i pravne osobe (javna poduzeća, trgovačka društva, ustanove, udruge, zadruge, poljoprivredna gospodarstva – PG), a mogu se prijaviti svi projekti i projektne ideje bez teritorijalnih i sektorskih ograničenja. Prednost će imati projekti koji izravno pridonose ostvarenju ciljeva, prioriteta i mjera utvrđenih Strategijom.

Slijedom navedenog, uvrštenje pristiglih projekata u bazu i mrežu projekata Strategije gospodarskog razvoja Grada Pleternice, a potom i Županijsku razvojnu strategiju predstavlja polazište za njihovo kandidiranje za financiranje putem: – programa pretpristupnih fondova EU, – Strukturnih fondova i kohezijskih fondova EU, – drugih međunarodnih institucija, – programa institucija RH, – županijskih programa, – gradskih programa te – drugih izvora.

Projektne ideje i prijedlozi moraju biti podneseni u papirnatom ili elektronskom obliku na propisanom obrascu za prijavu projekata, a mogu se slati putem e-pošte: grad@pleternica.hr ili na sljedeću adresu: Grad Pleternica Ivana Šveara 2, 34310 Pleternica uz napomenu “Poziv na prijavu projekata za bazu projekata Grada Pleternice”. Rok za prijavu: 15. lipnja 2018. godine.

Poziv na iskazivanje interesa za prijavljivanje projektnih ideja i prijedloga za bazu projekata Grada Pleternice objavljivat će periodično, a sve potrebne informacije moguće je dobiti u Gradu Pleternici, ili Poduzetničkom centru Pleternica d.o.o., na broj telefona (034) 251-046.

VAŽNO: Rok za prijavu produžen do 30. lipnja 2018. http://www.pleternica.hr/objava.php?id=97

Vezane vijesti

Lipanj u Pleternici: “Pozivamo sve naše sadašnje i buduće posjetitelje da nam se pridruže kako bi osjetili toplinu zajedništva koju mi ovdje pružamo.”

Pročitaj više

Pleternica domaćin poluzavršnog Državnog natjecanja iz mini nogometa: “Fair Play mora biti osnova svakog sporta!”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content