Povratak
Predblagdansko druženje obrtnika, poduzetnika i građana uz delicije

Predblagdansko druženje obrtnika, poduzetnika i građana uz delicije

Povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, Udruženje obrtnika Požega i Obrtnička komora Požega u suradnji sa Gradom Pleternica i Turističkom zajednicom Pleternica na Veliki petak će od 11 sati uz zajedničko druženje organizirano dijeliti perkelt od soma i kajganu od srimuša na prostoru ispred Gradske kuće.

Nastavak je to suradnje obrtnika i Grada, a gradonačelnica Jozić ističe kako joj je drago da su u ovom segmentu uključeni i građani. – Po prvi put organiziramo zajedničko druženje obrtnika, poduzetnika i građana, a ideja je nastala prilikom godišnjeg susreta sa obrtnicima kada smo im prezentirali mjere poticaja te statističke pokazatelje. Moram istaknuti kako sam sretna zbog jako kvalitetne suradnje sa obrtnicima kako pleterničkim tako i na razini županije, a dodala bih i kako smo jedini Grad koji bilježi porast broja novootvorenih obrta – kazala je Jozić te pozvala sve građane da dođu i probaju vrhunsku kuhinju naših obrtnika.

Pozivu se pridružio i Mile Golić, predsjednik Udruženja obrtnika Požega koji je također izrazio zadovoljstvo jednom ovakvom organizacijom na kojoj će biti podijeljeno 500 porcija hrane.

Vezane vijesti

Druženje u prirodi za zlatnu dob: „Ovdje smo da porazgovaramo i da nam ukažete na vaše potrebe“

Pročitaj više

Premijera filma „Kroz Slavoniju u potrazi za Ramom“: Važno je znati otkuda smo došli, što radimo i kamo idemo“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content