Povratak
Predstava Teatra Gavran poklon poduzetnicama za Dan žena

Predstava Teatra Gavran poklon poduzetnicama za Dan žena

Odaziv je, kaže pleternička gradonačelnica Marija Šarić, bio odličan, kao i kvaliteta predstave, a vjeruje kako će i u budućnosti biti prilike za zajednička druženja u Interpretacijskom centru Terra Panonica.

Dugogodišnja tradicija obilježavanja Dana žena u Pleternici nastavljena je i ove godine organizacijom predstave “Na kavicu u podne” u izvedbi Teatra Gavran.

– Ovakvim malim znacima pažnje želimo, zajedno sa našim poduzetnicama, obilježiti međunarodni Dan žena. Prilika je to da uz odmak od posla i svakodnevnih obaveza neformalno porazgovaramo i bar na trenutak zaboravimo dnevne obaveze i probleme – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Odaziv je kaže bio odličan, kao i kvaliteta predstave, a vjeruje kako će i u budućnosti biti prilike za zajednička druženja u Interpretacijskom centru Terra Panonica.

– Mi smo u stalnom kontaktu s našim poduzetnicama i poduzetnicima i zapravo smo, jednostavno rečeno, uvijek samo jedan poziv udaljeni od njih. Vjerujem da se to u Pleternici i vidi i želimo održati takvu atmosferu zajedničkom suradnjom. Veselimo se novim natječajima i novim vrijednostima koje ćemo u sinergiji s njima realizirati u Pleternici – zaključuje Šarić.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content