Povratak
Prekrasno iznenađenje pleterničkog dječjeg vrtića, preko 200 djece odradilo fantastičan program

Prekrasno iznenađenje pleterničkog dječjeg vrtića, preko 200 djece odradilo fantastičan program

Još jednom je tako potvrđena priča o važnosti koju Grad pridodaje djeci, ne samo infrastrukturno novim vrtićem u Kuzmici nego i onim korakom više od osnovnog posla koji se vidi u radu Dječjeg vrtića Tratinčica u Pleternici.

Opće je poznato kako je Dječji vrtić Tratinčica pleternička ustanova radosti, no sinoćnjim nastupom očarali su prepunu dvoranu Interpretacijskog centra Terra Panonica. Svojom su godišnjom priredbom prikazali kvalitetu svog rada, odnos prema djeci i trud koji iskazuju u svom radu tokom svakog dana cijele godine.

No, nije samo oduševljenje roditelja pokazatelj uspješnosti rada, veći pokazatelj su osmjesi djece koja su s ponosom nastupala okružena svojim “tetama” kako svi od milja zovu odgajateljice u dječjem vrtiću. Preko 200 djece podijeljene u dvije skupine kroz 60-ak minuta programa zdušno su pjevali, plesali i iskreno se veselili nadolazećem Božiću što je zasigurno brojne roditelje vratilo u ono bitno što Božić uistinu jest – zajedništvo i ljubav.

Kratkim govorima djecu i roditelje su pozdravile Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice te Nikolina Hačka, ravnateljica vrtića. Obje sa sjajem u očima punim ponosa na ono što su djeca pokazala. Još jednom je tako potvrđena priča o važnosti koju Grad pridodaje djeci, ne samo infrastrukturno novim vrtićem u Kuzmici nego i onim korakom više od osnovnog posla koji se vidi u radu Dječjeg vrtića Tratinčica u Pleternici.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content