Povratak
Produženje roka u javnom natječaju za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta

Produženje roka u javnom natječaju za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta

Gradsko vijeće Grada Pleternice dana 10. rujna 2020. godine donijelo je Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o raspisivanju javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Pleternice

Gradsko vijeće Grada Pleternice dana 10. rujna 2020. godine donijelo je Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o raspisivanju javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Pleternice koja je objavljena na slijedećem linku: http://pleternica.hr/natjecaji/javni-natjecaj-za-zakup-poljoprivrednog-zemljista-u-vlasnistvu-republike-hrvatske-na-podrucju-grada-pleternice/ .
Navedenom izmjenom mijenja se dio javnog natječaja, te se istovremeno produžuje rok za dostavu ponuda koji je sada umjesto 14.09.2020. godine, produžen na 29.09.2020. godine.
Sve informacije o javnom natječaju i izmjenama dostupne su na gore navedenom linku.

Vezane vijesti

Lipanj u Pleternici: „U 30 dana smo osigurali sadržaj za sve dobne i interesne skupine“

Pročitaj više

10 godina PLINK-a: “To je mjesto okupljanja i razmjene ideja, i mjesto koje provodi desetke milijuna eura vrijedne projekte”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content