Povratak
Radost korisnika Pomoći u kući: “Hvala Bogu pa vas ponovno imamo”

Radost korisnika Pomoći u kući: “Hvala Bogu pa vas ponovno imamo”

– Hvala dragom Bogu da je bilo sluha ove godine u našim ministarstvima koja su ponovno pokrenula projekt Pomoći u kući. Strašno je bilo kada smo dobili informaciju da se jedan prekrasan program gasi, ali evo, uspjeli smo ga zajedno sa našom Vladom ponovno pokrenuti – kazala je to danas Antonija Jozić, prilikom druženja sa korisnicima Programa na nedavno otvorenom ranču Čondić u Kadanovcima.

 

Tom je prilikom korisnicima zaželjela puno zdravlja i ovakvih zajedničkih susreta, a kao mali znak pažnje svaki korisnik je dobio i zvečevačku čokoladu. Korisnici Programa su također kazali kako su sretni što ponovno imaju nekoga tko ih obilazi, razgovara s njima i pomaže im na dnevnoj bazi. – Nije samo pomoć nama bitna, to su tako divne domaćice koje nas uvijek saslušaju i pomognu koliko god mogu. Hvala Bogu pa vas imamo opet – kazali su.

Posebno je veselo bilo kada je voditeljica programa Ivana Pejnović kazala kako Marija Lucić upravo danas slavi rođendan. Ipak bila je i jedna mala zamjerka na organizaciju, kako sami u šali i kroz smijeh kažu “nema tamburaša, pa ne možemo plesati”, a kako se to nebi ponovilo gradonačelnica je za iduće druženje obećala i tamburaše.

Vezane vijesti

Predaja ambalaže od sada bez redova i gužvi: Reciklažno dvorište bogatije za novi stroj

Pročitaj više

Baština živi: senzacionalan vikend u Pleternici ispunjen baštinom, gastronomijom i sportom

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content