Povratak
Samo nazovem Poduzetnički centar, a oni dalje sve riješe

Samo nazovem Poduzetnički centar, a oni dalje sve riješe

Mladi poljoprivrednik, Branko Pilaš je odlučio modernizirati svoje proizvodne procese, kako sam kaže kupnjom novog traktora. U međuvremenu je dobio poziv iz Poduzetničkog centra Pleternica koji ga je upoznao sa natječajem Ruralnog razvoja, mjera 6.1 potpora za mlade poljoprivrednike.

– Morao sam mjenjati stari traktor, pa sam se odlučio ubrzati taj proces te iskoristiti mogućnost prijave na natječaj kako bi dobio sredstva za kupnju novog traktora – kaže Pilaš. Dodaje kako cijelokupni proces uopće nije bio zahtjevan te da je zadovoljan dinamikom provedbe natječaja.

– Nisam imao nikakvih problema, dobio sam točne upute iz Poduzetničkog centra što je potrebno od dokumentacije, oni su sve dalje napravili sami, napisali prijavu, kompletirali dokumentaciju te poslali. Mogu samo izraziti svoje zadovoljstvo što je moja prijava riješna pozitivno – navodi.

Cijelokupan iznos, 50.000 eura će u potpunosti pokriti vrijednost novog traktora kojeg će kako kaže koristiti za sve što je potrebno, od oranja, sjetve do transporta. – Rad će mi biti značajno olakšan, ipak je to novo vozilo koje uz sve poljoprivredne mogućnosti koje ima pruža i veći komfor prilikom rada – zaključuje Pilaš.

Vezane vijesti

Turnir Matica umirovljenika u pikadu: “Želim vam puno sreće u natjecanju, ali još više ovakvog druženja i zajedništva.”

Pročitaj više

11. rođendan PLINK-a: „Poduzetništvo nam je ključ, radna mjesta su glavna, a onda dolazi sve ostalo.“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content