Povratak
Šarić: “Cilj je izraditi program koji će utjecati na ravnomjeran razvoj svih naših naselja, stvaranje novih radnih mjesta i povećanje kvalitete življenja”

Šarić: “Cilj je izraditi program koji će utjecati na ravnomjeran razvoj svih naših naselja, stvaranje novih radnih mjesta i povećanje kvalitete življenja”

- Suradnja Grada i Mjesnih odbora uvijek je bila na zavidnoj razini i nastavit ćemo takvu praksu i dalje, upravo zbog toga nam je važno čuti koje su potrebe po našim naseljima kako bi ih mogli, zajedno sa projektima Grada, implementirati u Provedbeni program - rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Izrada Provedbenog programa za mandatno razdoblje 2021. – 2025. godine, koji temeljem Zakona o sustavu strateškog planiranja i upravljanja razvojem RH župani, gradonačelnici i načelnici imaju obvezu izraditi i donijeti, bila je tema posljednje koordinacije županice Antonije Jozić sa gradonačelnicima i načelnicima Požeško-slavonske županije.

Ovaj program se sada izrađuju prvi put i rok za donošenje istih je 120 dana od stupanja na dužnost, a na koordinaciji su pružene sve dostupne relevantne informacije o metodologiji izrade te problemima koji se u tom procesu mogu pojaviti.

Pleternička gradonačelnica Marija Šarić također je sudjelovala koordinaciji te je tom prilikom istaknula kako je većina mjesnih odbora dostavila svoj plan rada te će on svakako biti uvršten u izradu provedbenog programa.

– Suradnja Grada i Mjesnih odbora uvijek je bila na zavidnoj razini i nastavit ćemo takvu praksu i dalje, upravo zbog toga nam je važno čuti koje su potrebe po našim naseljima kako bi ih mogli, zajedno sa projektima Grada, implementirati u Provedbeni program za naredno mandatno razdoblje. Na temelju predizbornog programa te dostavljenih planova rada mjesnih odbora, potrudit ću se kreirati program koji će utjecati na ravnomjeran razvoj svih naših naselja, stvaranje novih radnih mjesta i povećanje kvalitete življenja – istaknula je Šarić.

Vezane vijesti

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Roštiljada i biciklijada u Zarilcu: „Želimo ponovno pružiti jedan poseban događaj našim stanovnicima i gostima Pleternice.“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content