Povratak
Šarić: “Ljepši početak nije mogao biti, odobreno pola milijuna kuna za nove sadržaje u vrtiću!”

Šarić: “Ljepši početak nije mogao biti, odobreno pola milijuna kuna za nove sadržaje u vrtiću!”

- U narednom periodu nas očekuju i veći projekti poput izgradnje nove zgrade dječjeg vrtića u Kuzmici, ali i uvođenje gradskog dječjeg doplatka - zaključuje Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Gotovo pola milijuna kuna vrijedno je novo dječje igralište koje će biti izgrađeno u prostoru Dječjeg vrtića Tratinčica, a sredstva su osigurana od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade kroz projekt usmjeren na poboljšanje materijalnih uvjeta u vrtićima

Tim povodom u Đakovu je nova pleternička gradonačelnica Marija Šarić potpisala ugovor za bespovratno financiranje izgradnje novih sprava, malonogometnog igrališta, atletske staze te dodatnih sadržaja nužnih za provođenje sportskih programa vrtića.

– Posebno sam ponosna što se moj prvi potpisani ugovor za bespovratna sredstva odnosi na izgradnju dodatnog dječjeg igrališta Dječjeg vrtića Tratinčica. Kada sam došla u Pleternicu prije 8 godina upravo je novi dječji vrtić bio prvi projekt u čijoj sam realizaciji sudjelovala. Sada, na drugoj funkciji u našemu gradu, opet iznova krećem sa stvaranjem uvjeta za ljepše odrastanje naše djece. Ljepši početak nije mogao biti – rekla je Šarić.

Dodaje kako je to tek početak nastavka i proširenja demografske politike Grada. – U narednom periodu nas očekuju i veći projekti poput izgradnje nove zgrade dječjeg vrtića u Kuzmici, ali i uvođenje gradskog dječjeg doplatka – zaključuje.

Vezane vijesti

Ususret dječjem tjednu prepunom aktivnostima: „Ljubav djeci prije svega“

Pročitaj više

“Uspješno smo koristili sredstva EU i svojim iskustvom želimo realizirati zajedničke ciljeve s partnerima”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content