Povratak
Slatke muke koje se uz ljubav, razumijevanje i potporu lako rješavaju: “U protekle četiri godine udomili petnaestero djece”

Slatke muke koje se uz ljubav, razumijevanje i potporu lako rješavaju: “U protekle četiri godine udomili petnaestero djece”

Ukoliko i vi želite, svoju pomoć možete pružiti dostavom dječjih potrepština, robe ili poklon bonova u dogovoru s obitelji Požega pozivom na broj 099 6377240.

Silvana Požega je zajedno s mužem, prije četiri godine otvorila je Obiteljski dom za smještaj malodobne djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Željela je, kako kaže toj djeci pružiti ljubav i topli dom kada im je to najpotrebnije. U četiri godine ostvareno je 15 uspješnih posvojenja što je, prema njenim riječima jako lijepa brojka za tako mali dom. S udomiteljstvom dolaze i razni problemi kao i u odgoju vlastite djece, no Silvana kaže da su to sve slatke muke koje se uz ljubav, razumijevanje i potporu lako rješavaju.

– Posebno bih se željela zahvaliti pokojnom Marijanu Aladroviću, aktualnoj županici Antoniji Jozić te sadašnjoj gradonačelnici Mariji Šarić na tome što su prepoznali važnost onoga što radimo s velikom ljubavlju prema djeci – istaknula je te dodaje kako je njihov odnos s Centrom za socijalnu skrb Požega izuzetno dobar te su im zajedno s ravnateljem, velika podrška u udomiteljstvu i uvijek na raspolaganju.

Grad Pleternica prepoznao je inicijativu obitelji Požega te ju već godinama podupire u njezinom životnom pozivu u brizi za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. A kako bi djeca uživala na otvorenom, Grad Pleternica osigurao im je nove sprave za bezbrižnu igru. Osim toga, tvrtka Kovačić stolarija dodatno je donirala jednog konjića. Ukoliko i vi želite, svoju pomoć možete pružiti dostavom dječjih potrepština, robe ili poklon bonova u dogovoru s obitelji Požega pozivom na broj 099 6377240.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content