Povratak
Sretan početak škole: “Neka vam budući dani budu ispunjeni osmjesima i novim saznanjima”

Sretan početak škole: “Neka vam budući dani budu ispunjeni osmjesima i novim saznanjima”

Pleternička gradonačelnica, Marija Šarić je danas zajedno sa ravnateljem OŠ fra Kaje Adžića, Hrvojem Galićem obišla matičnu školu, ali i područnu školu "Tomo Perić" Buk koja ove godine ima najviše prvašića te djeci, učiteljima i roditeljima poželjela sretno školovanje

Pleterničke školske klupe ponovno su puno, za djecu su završili ljetni praznici, krenuli su u nove razrede, a dio njih je započeo svoje osnovnoškolsko obrazovanje. Tim povodom danas su ih na klupama dočekali i mali znakovi pažnje koje su svi gradovi i općine koordinirano sa županijom pripremili za najmlađe školarce.

Pleternička gradonačelnica, Marija Šarić je danas zajedno sa ravnateljem OŠ fra Kaje Adžića, Hrvojem Galićem obišla matičnu školu, ali i područnu školu “Tomo Perić” Buk koja ove godine ima najviše prvašića te djeci, učiteljima i roditeljima poželjela sretno školovanje.

– I sama sam ove godine majka prvašića i znam koliko toga smo prošli do današnjeg dana. Vjerujem kako dijelimo osjećaj ponosa, zadovoljstva i sreće kada pogledamo našu djecu u školskim klupama. Želim im dane ispunjene osmjehom, istraživanjima i novim znanjima uz naravno pregršt novih i dugogodišnjih prijateljstava – istaknula je Šarić.

Naglasila je kako od danas uz roditelje koji su uvijek najveći stup odgoja djeci, školarci dijele vrijeme, prostor i nova saznanja i sa učiteljicama i učiteljima. – Iskreno sam zahvalna svim prosvjetnim djelatnicima koji svoje znanje prenose na našu djecu i što obogaćuju njihovo odrastanje. Vama roditeljima želim također puno uspjeha, htjeli smo, a vjerujem da smo kao Grad u tome i uspjeli, olakšati i biti dijelom prvih dana obrazovanja, ali i cijelog djetinjstva. Podsjetit ću na nabavku radnih bilježnica, sufinanciranje produženog boravka, novouvedeni gradski dječji doplatak, ali i ove male znakove pažnje koji su na klupama naše djece – navela je Šarić.

Vezane vijesti

Lipanj u Pleternici: “Pozivamo sve naše sadašnje i buduće posjetitelje da nam se pridruže kako bi osjetili toplinu zajedništva koju mi ovdje pružamo.”

Pročitaj više

Pleternica domaćin poluzavršnog Državnog natjecanja iz mini nogometa: “Fair Play mora biti osnova svakog sporta!”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content