Povratak
Sretna nova 2021. godina – Budimo zauvijek jedno veliko srce koje kuca za potrebite

Sretna nova 2021. godina – Budimo zauvijek jedno veliko srce koje kuca za potrebite

Unatoč svim ovogodišnjim nedaćama koje su nas zatekle pokazali smo da smo najveći kada je najpotrebnije, da uvijek stojimo jedan uz drugoga i da u tim trenutcima ništa drugo nije važno.

Kada bismo mogli izbrisati određenu godinu iz raznih razloga vjerujem kako bi se većina nas odlučila upravo na godinu koja je iza nas. 2020. godina je po mnogočemu specifična. Pandemija Covid-19 nas je sve zatekla i odredila nam novi smjer i način ponašanja u životu. U jeku drugog vala pandemije dogodila su nam se i dva strašna potresa s razornim štetama u Zagrebu, Petrinji, Glini.. No, u tome svemu smo zadržali ono što nas čini jednim od najvećih naroda na svijetu. Ogromno srce puno dobrote. Unatoč svim ovim nedaćama koje su nas zatekle pokazali smo da smo najveći kada je najpotrebnije, da uvijek stojimo jedan uz drugoga i da u tim trenutcima ništa drugo nije važno.

Upravo s tom mišlju želim da svi zajedno živimo kroz 2021. godinu i sve naredne godine koje dolaze. Budimo zauvijek jedno veliko srce koje kuca za potrebite.

Neka vam je sretna i blagoslovljena 2021. godina.
Svako dobro od srca Vam želi
Antonija Jozić
gradonačelnica Pleternice

Vezane vijesti

Lipanj u Pleternici: “Pozivamo sve naše sadašnje i buduće posjetitelje da nam se pridruže kako bi osjetili toplinu zajedništva koju mi ovdje pružamo.”

Pročitaj više

Pleternica domaćin poluzavršnog Državnog natjecanja iz mini nogometa: “Fair Play mora biti osnova svakog sporta!”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content