Povratak
Sretna nova godina: Uz puno malih koraka stvaramo veliko zajedništvo

Sretna nova godina: Uz puno malih koraka stvaramo veliko zajedništvo

Više od 600 balona sa lijepim željama pušteno u zrak iznad pleterničkog Trga bećarca, a nakon toga šokačkim kolom obilježen početak 2023. godine

Tradicionalnim dočekom u podne Pleterničanke i Pleterničani kao i njihovi gosti su simboličnim puštanjem balona pozdravili novu 2023. godinu. Trg bećarca je bio ponovno popunjen, a za vožnju vlakićem i fijakerom se tražila karta više. Uistinu velik broj ljudi točno u 12 sati pozdravile su pleternička gradonačelnica Marija Šarić te požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

Istaknule su zajedništvo kao ključan smjer razvoja društva te poželjele okupljenima obilje zdravlja te privatnog i poslovnog uspjeha.

Kao i svake godine brojne udruge sudjeluju u radu i organizaciji događaja na području Pleternice, tako su se ove godine uključile i Pleterničke mažoretkinje kao i Konjički klub Pleternica. Naravno glavni zadatak kuhanja vina je pripao Pleterničkim čoracima koji su to i ove godine besprijekorno odradili.

Vezane vijesti

Lipanj u Pleternici: “Pozivamo sve naše sadašnje i buduće posjetitelje da nam se pridruže kako bi osjetili toplinu zajedništva koju mi ovdje pružamo.”

Pročitaj više

Pleternica domaćin poluzavršnog Državnog natjecanja iz mini nogometa: “Fair Play mora biti osnova svakog sporta!”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content