Povratak
Super uspjeh humanitarne akcije župe Svih svetih

Super uspjeh humanitarne akcije župe Svih svetih

Humanitarno, zabavno i neizvjesno, tako bi mogli opisati jučerašnji humanitarni turnir u organizaciji župe Svih Svetih u Požeškim Sesvetama koji se održao na stadionu S.Z. Šivo u Pleternici.

Velik broj djece, gledatelja, navijača je posjetilo jučer stadion kako bi pomogli obnovi krovišta župne crkve. Župnik župe Svih svetih iz Požeških Sesveta pater Tomasz Cybula se zahvalio sudionicima turnira, kao i drugim donatorima koji su već ranije dali nešto novca jer, kako je je kazao, u Sesvetama živi uglavnom poljoprivredno stanovništvo i župa sama nije u mogućnosti osigurati novac za radove.

Prije utakmice za ekipu Humanih zvijezda organiziran je prijem u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici gdje ih je dočekala gradonačelnica Antonija Jozić. – Pozdravljam vas u malom gradu široke slavonske duše, iskrenih, toplih ljudi koji su okrenuti svojoj obitelji i Bogu. Želim vam ugodan boravak u našoj Pleternici, da steknete lijepe dojmove koje će te ponijeti svojim kućama te da nam se ponovno vratite – kazala je Jozić te je gostima podijelila prikladne poklone. U znak zahvalnosti ekipa Humanih zvijezda je gradonačelnici uručila majicu sa simboličnim brojem 103 koji predstavlja 103. akcija humanih zvijezdi.

Na turniru su još sudjelovale ekipe svećenika iz BiH, ekipa Vallis Aurea i ekipa Mitnice iz Vukovara. Pobjedu je odnijela ekipa Vallis Auree koja je u finalu bila bolja u izvođenju jedanaesteraca od ekipe Humanih zvijezda.

 

 

Vezane vijesti

Roštiljada i biciklijada u Zarilcu: „Želimo ponovno pružiti jedan poseban događaj našim stanovnicima i gostima Pleternice.“

Pročitaj više

Druženje u prirodi za zlatnu dob: „Ovdje smo da porazgovaramo i da nam ukažete na vaše potrebe“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content