Povratak
Sutra veliki Jesenski sajam i Kestenijada: “Očekuje nas bogata ponuda za sve uzraste”

Sutra veliki Jesenski sajam i Kestenijada: “Očekuje nas bogata ponuda za sve uzraste”

Vjerujem kako će posjetitelji biti zadovoljni Jesenskim sajmom jer imamo uistinu bogatu ponudu, od prigodne prodaje cvijeća, Kestenijade, napuhanca koji je postavila igraonica Party time pa sve do palačinki koje je organizirao DV Tratinčica i bogatog programa naših kulturno umjetničkih društava. Tu će naravno biti i standardna ponuda na zelenoj tržnici kao i u unutarnjem prostoru. Zasigurno nitko neće otići praznih ruku - ističe Ana Katić, upraviteljica Gradske tržnice Pleternica.

Gradska tržnica Pleternica svaki mjesec ima svoj sajmeni dan kao i prigodne sajmove poput sutrašnjeg Jesenskog sajma. Uz popularizaciju tržnice kao mjesta za kupnju namirnica odlična je to prilika i za razmjenu iskustava, prezentaciju proizvoda i sklapanje novih poslovnih dogovora.

– Stalno razvijamo ponudu i nastojimo na takav način pronaći nove kupce našim proizvođačima i prodavačima. Stoga i imamo Sajmene subote, svaku druge subote u mjesecu, kao i mini natjecanja u proizvodnji raznih sezonskih proizvoda. Vjerujem kako će posjetitelji biti zadovoljni Jesenskim sajmom jer imamo uistinu bogatu ponudu, od prigodne prodaje cvijeća, Kestenijade, napuhanca koji je postavila igraonica Party time pa sve do palačinki koje je organizirao DV Tratinčica i bogatog programa naših kulturno umjetničkih društava. Tu će naravno biti i standardna ponuda na zelenoj tržnici kao i u unutarnjem prostoru. Zasigurno nitko neće otići praznih ruku – ističe Ana Katić, upraviteljica Gradske tržnice Pleternica.

Kestenijada je dugogodišnja pleternička manifestacija u organizaciji Pleterničkih čoraka, a jedna od dugogodišnjih aktivnih sudionica organizacije je i gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.

– Kesten i jesen su dva pojma koji nas uvode u jedno novo doba godine i vjerujem kako je to najveća čarolija Kestenijade. Dugi niz godina je bila ispred Gradske kuće, ali otvorenjem tržnice smo ju odlučili preseliti na puno primjereniji prostor. Pokazalo se to i prošle godine jer je polučila veliki interes, a vjerujem kako će ove godine biti i veći posebice zbog brojnih štandova koji će biti na Jesenskom sajmu. Vjerujem kako nas očekuje prekrasno subotnje dopodne i pozivam sve da dođu – ističe Šarić.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content