Povratak
Sveti Nikola podijelio pakete sukladno epidemiološkim mjerama – Krampus u samoizolaciji

Sveti Nikola podijelio pakete sukladno epidemiološkim mjerama – Krampus u samoizolaciji

Kao i svake godine rado se odazvao pozivu pleterničke gradonačelnice Antonije Jozić, a u tome su mu tradicionalno pomogli i članovi moto kluba Bulls iz Pleternice.

Pandemija korona virusa natjerala je i zaštitnika grada Pleternice svetog Nikolu da se prilagodi novim uvjetima u svom tradicionalnom obilasku učenika nižih razreda osnovne škole.

Kao i svake godine rado se odazvao pozivu pleterničke gradonačelnice Antonije Jozić, a u tome su mu tradicionalno pomogli i članovi moto kluba Bulls iz Pleternice. Trebao je Nikola i na drugi kat doći s vanjske strane, a kako se nebi morao penjati po olucima uskočili su pleternički vatrogasci koji su ga autoljestvom na brzinu digli na kat.

S obzirom na to da ove godine nije bilo moguće okupiti svu djecu na jednoj lokaciji Sveti Nikola je obišao matičnu školu u Pleternici i sve područne škole kao i predškolce i djecu u dječjem vrtiću.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content