Povratak
Tandem Katić i Matijević osvojili Croatia Cup za dvoprege: “Mladost i iskustvo su očito dobitna kombinacija”

Tandem Katić i Matijević osvojili Croatia Cup za dvoprege: “Mladost i iskustvo su očito dobitna kombinacija”

Drago mi je da je Vinko tako mlad počeo sa odličnim rezultatima. Zasigurno tu dio zasluga pripada i ocu Stipi kao i cijeloj obitelji, stoga još jednom iskrene čestitke od srca i nadamo se nastavku ovakvih uspjeha - zaključila je Šarić.

Iako bez organizacije međunarodnog konjičkog turnira ove godine, članovi Konjičkog kluba Pleternica imaju itekako razloga za zadovoljstvo. Naime ekipa KK Pleternica koju čine Vinko Katić kao vozač te Stjepan Matijević, vlasnik konja i suvozač je ovogodišnji osvajač Croatia Cupa za dvoprege u kategoriji seniora.

Kako sami navode uspjeh je koji nije došao slučajno, ali sretan splet okolnosti ih je spojio. – Moj sin i Vinko su kolege i tako kroz međusobne dolaske, a znajući da živimo za konje obojica krenula je ova priča o našim nastupima. Čim smo krenuli priključio nam se i Vinkov otac Stjepan, poznatiji kao Stipo Katić i uvelike savjetima pomogao u ovom uspjehu. On nam je svojesvrsni trener možemo to tako reći – kaže stariji član ekipe, Stjepan Matijević iz Brodskog Drenovca.

Višestruki prvak Hrvatske u dvoprezima, u kategoriji juniora, pleterničanin Vinko Katić ne skriva svoje zadovoljstvo ovim uspjehom. – Izuzetno mi je drago da je ova simbioza rezultirala ovako velikim rezultatom kako za nas, tako i za klub, ali svakako i za naš grad Pleternicu – ističe mladi Vinko Katić. Obojica, zajedno sa ostalim članovima kluba su malim druženjem ugostili i pleterničku gradonačelnicu Mariju Šarić, kako bi se zajedno osvrnuli na minulu sezonu, ali i zahvalili gradu na praćenju svih aktivnosti kluba.

– Svakako želimo reći jedno veliko hvala na svemu vodstvu našeg grada, kako sadašnjoj gradonačelnici Mariji Šarić, tako i Antoniji Jozić koja nas je pratila proteklih 8 godina. Drago nam je da svojim radom možemo opravdati povjerenje koje grad ima u nas – rekla je Marija Buće, predsjednica KK Pleternica.

Uz riječi čestitke gradonačelnica je istaknula i kako je ovo svakako jako dobra promocija našeg grada. – Ovo je jedan jako zahtjevan sport koji traži godine iskustva, ulaganja i odricanja. Drago mi je da je Vinko tako mlad počeo sa odličnim rezultatima. Zasigurno tu dio zasluga pripada i ocu Stipi kao i cijeloj obitelji, stoga još jednom iskrene čestitke od srca i nadamo se nastavku ovakvih uspjeha – zaključila je Šarić.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content