Povratak
Tržnica u završnoj fazi – proizvođači se pozivaju na iskaz interesa. Jozić: “Želimo prikupiti što je moguće točnije informacije”

Tržnica u završnoj fazi – proizvođači se pozivaju na iskaz interesa. Jozić: “Želimo prikupiti što je moguće točnije informacije”

"U ovom završnom periodu izgradnje krećemo sa organizacijskim dijelom rada tržnice pa nam je svaka informacija važna"

Gradonačelnica Pleternica, Antonija Jozić je u sklopu redovne koordinacije obišla gradilište nove zgrade pleterničke tržnice zajedno sa nadzornim inženjerom. Tom je prilikom iskazano obostrano zadovoljstvo napretkom izgradnje i kvalitetom izvedenih radova.

Jozić kaže kako je dinamika radova nešto brža od planirane te da ju veseli skora završnica. – Danas smo ovdje na gradilištu s ciljem da po prvi put obiđemo i radove na unutrašnjem dijelu prostora koji su prije nekoliko dana krenuli. Veliko je zadovoljstvo vidjeti završne oblike jednog prostora koji će u vrlo skoro vrijeme biti centar domaće hrane, odnosno poljoprivredne proizvodnje naših vrijednih OPG-a – kaže Jozić.

Podsjetimo kako je vrijednost projekta 9 milijuna kuna od čega je osigurano 7,4 milijuna iz bespovratnih sredstava EU kroz program Ruralnog razvoja mjere 7.4.1. Kako smo i naveli radovi su u završnoj fazi, a trenutačno se postavljaju pregradni zidovi u unutrašnjosti dok je najveća investicija koja je ostala u vanjskom dijelu postavljanje asfaltnog sloja na pristupnu cestu i parkirališni prostor.

Jozić je uputila i poziv svim poljoprivrednim proizvođačima da se jave u gradsku upravu te iskažu svoj interes. – U ovom završnom periodu izgradnje krećemo sa organizacijskim dijelom rada tržnice pa nam je svaka informacija važna. Iako smo u kontaktu s poljoprivrednicima tokom godine često i svjesni smo da oni pozdravljaju ovu investiciju svejedno želimo prikupiti što je moguće točnije informacije – zaključuje Jozić.

Svi zainteresirani proizvođači povrća, mesa, mlijeka i svih prerađevina vezanih za prodaju na tržnici mogu se javiti na grad@pleternica.hr ili na 0992746297 (Domagoj)

Vezane vijesti

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content