Povratak
Tržnica u završnoj fazi – proizvođači se pozivaju na iskaz interesa. Jozić: “Želimo prikupiti što je moguće točnije informacije”

Tržnica u završnoj fazi – proizvođači se pozivaju na iskaz interesa. Jozić: “Želimo prikupiti što je moguće točnije informacije”

"U ovom završnom periodu izgradnje krećemo sa organizacijskim dijelom rada tržnice pa nam je svaka informacija važna"

Gradonačelnica Pleternica, Antonija Jozić je u sklopu redovne koordinacije obišla gradilište nove zgrade pleterničke tržnice zajedno sa nadzornim inženjerom. Tom je prilikom iskazano obostrano zadovoljstvo napretkom izgradnje i kvalitetom izvedenih radova.

Jozić kaže kako je dinamika radova nešto brža od planirane te da ju veseli skora završnica. – Danas smo ovdje na gradilištu s ciljem da po prvi put obiđemo i radove na unutrašnjem dijelu prostora koji su prije nekoliko dana krenuli. Veliko je zadovoljstvo vidjeti završne oblike jednog prostora koji će u vrlo skoro vrijeme biti centar domaće hrane, odnosno poljoprivredne proizvodnje naših vrijednih OPG-a – kaže Jozić.

Podsjetimo kako je vrijednost projekta 9 milijuna kuna od čega je osigurano 7,4 milijuna iz bespovratnih sredstava EU kroz program Ruralnog razvoja mjere 7.4.1. Kako smo i naveli radovi su u završnoj fazi, a trenutačno se postavljaju pregradni zidovi u unutrašnjosti dok je najveća investicija koja je ostala u vanjskom dijelu postavljanje asfaltnog sloja na pristupnu cestu i parkirališni prostor.

Jozić je uputila i poziv svim poljoprivrednim proizvođačima da se jave u gradsku upravu te iskažu svoj interes. – U ovom završnom periodu izgradnje krećemo sa organizacijskim dijelom rada tržnice pa nam je svaka informacija važna. Iako smo u kontaktu s poljoprivrednicima tokom godine često i svjesni smo da oni pozdravljaju ovu investiciju svejedno želimo prikupiti što je moguće točnije informacije – zaključuje Jozić.

Svi zainteresirani proizvođači povrća, mesa, mlijeka i svih prerađevina vezanih za prodaju na tržnici mogu se javiti na grad@pleternica.hr ili na 0992746297 (Domagoj)

Vezane vijesti

Pleterničani i gosti ispunili šor: “Hvala vam što ste svojim dolaskom iskazali ljubav prema tradiciji”

Pročitaj više

Velikih 15 godina manifestacije “Običaji starog zavičaja”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content