Povratak
U nedjelju do zlatne medalje uz reprizu navijanja na Trgu bećarca

U nedjelju do zlatne medalje uz reprizu navijanja na Trgu bećarca

Nakon nevjerojatne euforije u polufinalnoj utakmici Lige nacija koja je na Trgu bećarca okupila četveroznamenkasti broj posjetitelja, iz Udruge Mladi za mlade i Savjeta mladih Grada Pleternice poručuju kako ni ove nedjelje nema spavanja do kasno u noć.

Odmah po završetku smotre folklora LIDAS, u žaru nogometne groznice, na rasporedu je zajedničko gledanje finalne utakmice Vatrenih u Ligi nacija uz gastro ponudu i DJ Jashu koji će biti zadužen za zagrijavanje atmosfere.

– Zaista sam ponosna na naše mlade koji su udružili svoje snage, srušili sve predrasude i u srijedu poslali prekrasnu sliku ljubavi prema svome gradu i Hrvatskoj. Nakon rezultata polufinalne utakmice, nije bilo ni trenutka oklijevanja i znali smo da zajednički idemo u još jedno, podjednako entuzijastično navijanje na Trgu bećarca koje se pokazalo kao pravi recept za pobjedu Vatrenih – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Grada Pleternice.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content