Povratak
Ugovoreno prvih 150.000 kuna direktne potpore gospodarstvu

Ugovoreno prvih 150.000 kuna direktne potpore gospodarstvu

Današnjim potpisom 16 ugovora nastavljene su radnje na realiziranju Gospodarskog programa Grada Pleternice. Ukupna vrijednost svih ugovora je 150.000 kuna, a gradonačelnica Antonija Jozić je naglasila kako još ima dosta prostora za poduzetnike i one koji to žele postati.

– Ukupna vrijednost potpora predviđenih proračunom je milijun kuna, ali kao što sam već i govorila bit će mi zadovoljstvo povećati ta sredstva ukoliko se ovih milijun kuna brzo potroši – rekla je Jozić.

Naglasila je i kako je Gospodarski program izrađen zajedno sa Gospodarskim vijećem, a potvrđen većinom u Gradskom vijeću. – Pozivam sve gospodarstvenike da se prijave i ostvare prava na sufinanciranje onoga što im je potrebno za obavljanje djelatnosti. Isto tako i vi koji ste već dobili sredstva možete se ponovno prijaviti – zaključila je Jozić.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content