Povratak
“Uskrsnuće Krista nam iznova ulijeva snagu u naše živote”

“Uskrsnuće Krista nam iznova ulijeva snagu u naše živote”

Dragi moji sugrađani od srca vam želim obilje sreće, ljubavi, zdravlja i Božjeg blagoslova, a uz osjećaj zajedništva i nade da vam svaki trenutak vašeg života prođe u blagostanju. Sretan i blagoslovljen Uskrs! Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice

Unatoč svim životnim teškoćama i novim navikama koje su dio naših života od prošlog do današnjeg Uskrsa vjerujem kako pamtimo i puno lijepih, radosnih trenutaka punih zajedništva. Uskrsnuće Isusa Krista, naš najveći katolički blagdan, nam svake godine iznova ulijeva snagu u naše živote i daje nam želju i volju za daljnjim napretkom, kako u našem vjerskom tako i u našem poslovnom i obiteljskom životu.

Dragi moji sugrađani od srca vam želim obilje sreće, ljubavi, zdravlja i Božjeg blagoslova, a uz osjećaj zajedništva i nade da vam svaki trenutak vašeg života prođe u blagostanju.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!
Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice

Vezane vijesti

Dodijeljena 21 potpora najmlađim stanovnicima Pleternice: “Radovi na vrtiću Kuzmica su u tijeku i želimo biti spremni što prije”

Pročitaj više

Cvjetići glazbe u Pleternici kreću za vikend: 29 pjesama za 29 godina festivala

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content