Povratak
Uspješno održano vatrogasno natjecanje za mladež i pomladak u Buku

Uspješno održano vatrogasno natjecanje za mladež i pomladak u Buku

Bitna sastavnica hrvatskih vatrogasaca su natjecanja vatrogasne mladeži pa i onih manjih, od lokalne pa do državne razine jer se tim načinom stvaraju budući kadrovi.

Bitna sastavnica hrvatskih vatrogasaca su natjecanja vatrogasne mladeži pa i onih manjih, od lokalne pa do državne razine jer se tim načinom stvaraju budući kadrovi. Tako je protekloga vikenda uspješno odrađeno vatrogasno natjecanje mladeži i djece u Buku, uz podršku Grada Pleternice.

Natjecanje je započelo u jutarnjim satima, a na samom otvorenju sudionike je ispred Grada Pleternice pozdravio zamjenik gradonačelnice, gdin Domagoj Katić. Sudjelovale su ekipe DVD-a Pleternica, DVD-a Buk, DVD-a Brodski Drenovac i DVD-a Sulkovci, a ove godine prvi put u povijesti je okupljena VMŠ ženska ekipa.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content