Povratak
“Uvezivanjem malih projekata stvaramo jednu veliku cjelinu u službi svih građana”

“Uvezivanjem malih projekata stvaramo jednu veliku cjelinu u službi svih građana”

Nastojimo kroz razne rekonstrukcije prometnica rješavati i problematiku nogostupa, i to ne samo u Pleternici nego i u našim okolnim naseljima. Jako je puno nogostupa iza nas, posljednji u Bilicama, a evo ovih dana i Frkljevci i Kadanovci očekuju strojeve koji u sklopu rekonstrukcije ceste raditi i nogostup - rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice

Jasni su obrisi novog dijela pleterničke šetnice koja u ovoj fazi spaja Trg bećarca i Gradsku tržnicu Pleternica. Vrijednost radova je nešto više od 815 tisuća kuna, a radove izvodi tvrtka Promet građenje.

Dinamika je prema planiranom rasporedu, a ovim spojem, kaže pleternička gradonačelnica Marija Šarić se spaja šetnica uz Orljavu. – U idućim fazama planiramo i spojni most izgraditi kao i platforme prema Orljavi, ali kao i uvijek radimo korak po korak – ističe Šarić.

Navodi kako je veseli vidjeti brojne šetače i rekreativce na šetnici. – Kada nešto izgradimo i vidimo da to ljudi često koriste onda nam je to izvanredan putokaz za daljnji rad, ali i potvrda da u suradnji s građanima radimo na dobrobit svih nas. Ovo je jedan mali projekt, ali mi smo po tome i poznati, da uvezivanjem malih projekata stvaramo jednu veliku cjelinu koja služi svima nama – ističe.

Uistinu, pogledamo li unazad nekoliko godina, Pleternica je učinila puno po pitanju izgradnje nogostupa i zona za šetanje. – Nastojimo kroz razne rekonstrukcije prometnica rješavati i problematiku nogostupa, i to ne samo u Pleternici nego i u našim okolnim naseljima. Jako je puno nogostupa iza nas, posljednji u Bilicama, a evo ovih dana i Frkljevci i Kadanovci očekuju strojeve koji u sklopu rekonstrukcije ceste raditi i nogostup – zaključuje.

Vezane vijesti

Dodijeljeni ugovori za sufinanciranje rada sportskih udruga: “Sport je jedan od najboljih načina promocije”

Pročitaj više

Dan sjećanja na poginule hrvatske branitelje pleterničkog kraja: “Željeli bismo da zaista oni danas ožive u nama, u našoj molitvi”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content