Povratak
Uz kišu i bez kiše, veselo je bilo i ovog vikenda u šoru, vlakić napokon vozio po redovnom vilenjačkom voznom redu

Uz kišu i bez kiše, veselo je bilo i ovog vikenda u šoru, vlakić napokon vozio po redovnom vilenjačkom voznom redu

Naš božićni vlakić vozio je napokon po redovnom voznom redu, a uz nedjelji dječji igrokaz u Interpretacijskom centu Terra Panonica tražilo se mjesto više.

Blagdanski duh osjetio se i ovog vikenda u bećarskom šoru, uz vatricu i kuhano vino, ni kiša nije omela posjetitelje koji su duh Adventa došli pronaći na Adventu u bećarskom šoru.

Druga subota je pripala ribičkim društvima, tako su najbolji fišmajstori pleterničkih ribičkih udruga kuhali upravo fiš za sve zainteresirane goste. Naravno, kao i prošle subote tako se je i ove skupljao dobrovoljni prilog za humanitarnu pomoć, a osim vrhunskog fiša posjetitelji su se mogli počastiti i lepinjicama, kuhanim vinom te ponudom iz funky kuhinje.

Kobasice i otvoren oganj topline te mirisa fiša kao i predbožićno zajedništvo svih posjetitelja upotpunio je TS De Gotho, a pjevalo se i plesalo se uz KUD Orljava Pleternica koji je dao onaj stari, tradicionalni pečat ovoj manifestaciji.

Već sutradan, naš božićni vlakić vozio je napokon po redovnom voznom redu, a uz nedjelji dječji igrokaz u Interpretacijskom centu Terra Panonica tražilo se mjesto više.

Vilenjaci su se, zajedno sa djecom i roditeljima provozali gradom, a nakon toga nastavili s druženje u toplom ambijentu našeg šora. Upravo tamo, svi sudionici su zajedno zapalili treću adventsku svijeću uz pomoć najstarijeg člana udruge umirovljenika, a program i glazbeni ugođaj upotpunili su upravo članovi glazbene sekcije udruge umirovljenika “Vječna mladost”.

Vezane vijesti

Završena Škola plivanja: „Imamo 26 novih plivača s pleterničkog područja“

Pročitaj više

Započela 3. faza radova na vatrogasnom domu u Požeškoj Koprivnici: „Primarni cilj nam je ravnomjeran razvoj svih naselja“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content