Povratak
Uz obilazak tržnice i prezentacija projekta: “Svakodnevnim prisustvom želimo osnažiti rad tržnice”

Uz obilazak tržnice i prezentacija projekta: “Svakodnevnim prisustvom želimo osnažiti rad tržnice”

Iduću srijedu bit će organizirano druženje građana na tržnici uz prigodno kuhanje kukuruza.

Pleternička gradonačelnica Marija Šarić je zajedno sa suradnicama obišla tržnicu i izlagače s ciljem međusobne komunikacije kako bi rad tržnice bio što kvalitetniji. U sklopu obilaska organizirana je i promocija projekta “Putujući dnevni boravak”.

– Često smo na tržnici jer je izuzetno važno biti među njenim korisnicima i osluškivati potrebe kako bi osnažili rad tržnice. Upravo s tim ciljem dovršavamo unutarnje uređenje uredskih prostora i u skorom periodu ćemo svakodnevno biti prisutni – rekla je Šarić.

Dodaje i kako je tržnica idealno mjesto za prezentaciju projekta “Putujući dnevni boravak” – Drago mi je da tržnica živi i okuplja velik broj naših sugrađana pa nam se tu stvara i pogodno mjesto za prezentirati gradske aktivnosti među našim stanovništvom. Vjerujem i očekujem kako ćemo u periodu koji je pred nama imati brojne aktivnosti ovdje – zaključuje.

– Kroz razne aktivnosti, pogodnosti i usluge od kojih je već sada dio omogućen želimo popuniti unutarnji prostor i stvoriti mali tržni centar domaćih proizvoda. Ideje imamo, potpora grada je na velikom nivou i vjerujem kako ćemo polako, ali sigurno uspjeti u svom cilju – ističe Ana Katić koja je zadužena za rad tržnice.

Već iduću srijedu, ističe Katić bit će organizirano druženje građana na tržnici uz prigodno kuhanje kukuruza.

Vezane vijesti

Turnir Matica umirovljenika u pikadu: “Želim vam puno sreće u natjecanju, ali još više ovakvog druženja i zajedništva.”

Pročitaj više

11. rođendan PLINK-a: „Poduzetništvo nam je ključ, radna mjesta su glavna, a onda dolazi sve ostalo.“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content