Povratak
Uz obilazak tržnice i prezentacija projekta: “Svakodnevnim prisustvom želimo osnažiti rad tržnice”

Uz obilazak tržnice i prezentacija projekta: “Svakodnevnim prisustvom želimo osnažiti rad tržnice”

Iduću srijedu bit će organizirano druženje građana na tržnici uz prigodno kuhanje kukuruza.

Pleternička gradonačelnica Marija Šarić je zajedno sa suradnicama obišla tržnicu i izlagače s ciljem međusobne komunikacije kako bi rad tržnice bio što kvalitetniji. U sklopu obilaska organizirana je i promocija projekta “Putujući dnevni boravak”.

– Često smo na tržnici jer je izuzetno važno biti među njenim korisnicima i osluškivati potrebe kako bi osnažili rad tržnice. Upravo s tim ciljem dovršavamo unutarnje uređenje uredskih prostora i u skorom periodu ćemo svakodnevno biti prisutni – rekla je Šarić.

Dodaje i kako je tržnica idealno mjesto za prezentaciju projekta “Putujući dnevni boravak” – Drago mi je da tržnica živi i okuplja velik broj naših sugrađana pa nam se tu stvara i pogodno mjesto za prezentirati gradske aktivnosti među našim stanovništvom. Vjerujem i očekujem kako ćemo u periodu koji je pred nama imati brojne aktivnosti ovdje – zaključuje.

– Kroz razne aktivnosti, pogodnosti i usluge od kojih je već sada dio omogućen želimo popuniti unutarnji prostor i stvoriti mali tržni centar domaćih proizvoda. Ideje imamo, potpora grada je na velikom nivou i vjerujem kako ćemo polako, ali sigurno uspjeti u svom cilju – ističe Ana Katić koja je zadužena za rad tržnice.

Već iduću srijedu, ističe Katić bit će organizirano druženje građana na tržnici uz prigodno kuhanje kukuruza.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content