Povratak
Uz predstavu i prigodni program predškolci zapalili prvu adventsku svijeću

Uz predstavu i prigodni program predškolci zapalili prvu adventsku svijeću

- Žao nam je svima što nas je kiša "utjerala" u dvoranu, no na to ne možemo utjecati i vjerujem kako smo uspjeli dočarati advent i ovdje u našoj dvorani. Božić smo mi, osjećaji koje nosimo u sebi, radosti i veselje i bez obzira gdje se nalazimo važno je ovo prekrasno zajedništvo - ističe Šarić.

Dječji smijeh, veselje i radost, sve su to asocijacije na naljepše doba u godini, doba Adventa, a upravo uz njih je jučer u Terra Panonici zapaljena prva adventska svijeća.

Predstavu Vilenjaci u Terra Panonici izvele su Iva Glibo i Ivana Ognjenčić, djelatnice Interpretacijskog centra Terra Panonica. Da su u tome uspjele svjedoče i ozarena i radosna lica djece za koju su predstavu i radile. – Potrudile smo se pripremiti nešto drugačije i sad nakon višednevnog uvježbavanja i početne treme sretne stojimo među klincima jer smo uspjele u svom naumu – složno kažu Iva i Ivana.

Pozivaju sve roditelje da dovedu svoju djecu svake nedjelje u 16 sati kada će biti priređena predstava. – Ulaz je besplatan, predstava ne traje dugo i vjerujem kako ćemo i idućih nedjelja imati puno djece u dvorani – dodaju.

Nakon predstave djeca su vilenjacima izvela pjesmu 4 adventske svijeće, a onda zajedno sa gradonačelnicom, Marijom Šarić zapalili prvu adventsku svijeću.

– Žao nam je svima što nas je kiša “utjerala” u dvoranu, no na to ne možemo utjecati i vjerujem kako smo uspjeli dočarati advent i ovdje u našoj dvorani. Božić smo mi, osjećaji koje nosimo u sebi, radosti i veselje i bez obzira gdje se nalazimo važno je ovo prekrasno zajedništvo – ističe Šarić.

 

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content