Povratak
Uz tradiciju i raskoš Slavonije na Đakovačkim vezovima do buduće suradnje Muzeja bećarca

Uz tradiciju i raskoš Slavonije na Đakovačkim vezovima do buduće suradnje Muzeja bećarca

Smotru izvornog folklora i ljepotu slavonske tradicije pratila je i gradonačelnica Pleternice, Marija Šarić te ravnateljica Javne ustanove Pleternica, Jasna Hoffmann, to je bila prilika upoznati neke od dionika sa skorašnjim otvorenjem Interpretacijskog centra Muzej bećarca.

Prošloga vikenda svečano su otvoreni 56. Đakovački vezovi, čuvanje tradicijskog blaga Slavonije i puno dobre volje na Đakovačke vezove privukli su tisuće posjetitelja.

Smotru izvornog folklora i ljepotu slavonske tradicije pratila je i gradonačelnica Pleternice, Marija Šarić te ravnateljica Javne ustanove Pleternica, Jasna Hoffmann. Prilika je bila upoznati neke od dionika sa skorašnjim otvorenjem Interpretacijskog centra Muzej bećarca, koji će postati svojevrsna ulaznica u Svijet bećarca Slavonije, Baranje i Srijema.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content