Povratak
Veseli mališani u Zagrađu od jeseni u vlastitom prostoru

Veseli mališani u Zagrađu od jeseni u vlastitom prostoru

Iako ovo ljeto sa svojim hirovitim vremenskim (ne)prilikama nije pogodno za velike radove u Gradu Pleternici se naveliko radi, tako su i radovi na staroj zgradi u Zagrađu u punom zamahu.
Trenutačno se dovršava postavljanje novog krova i fasade, a kroz nekoliko dana će se pristupiti i unutarnjem uređenju prostora.

Investicija je vrijedna 450.000 kuna, a financirana je 60% od strane Fonda za zaštitu okoliša te 40% iz proračuna Grada Pleternice. – Dinamika radova se izvršava kako je u početku i planirano. Zagrađe će uz vatrogasni dom koji je uređen prije nekoliko godina do kraja godine dobiti prostor u kojem će biti igraonica, ali i udruge koje djeluju na tom području. Ovim putem želim zahvaliti mještanima na svim aktivnostima koje provode, a posebna zahvala ide DVD-u Zagrađe koje je ustupilo svoj prostor za dječju igraonicu svih ovih godina – kazala je gradonačelnica Antonija Jozić dodajući da će obnovljene prostore koristiti i Mjesni odbor.

Vezane vijesti

Lipanj u Pleternici: “Pozivamo sve naše sadašnje i buduće posjetitelje da nam se pridruže kako bi osjetili toplinu zajedništva koju mi ovdje pružamo.”

Pročitaj više

Pleternica domaćin poluzavršnog Državnog natjecanja iz mini nogometa: “Fair Play mora biti osnova svakog sporta!”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content