Povratak
Visoka obljetnica NK Slavija Pleternica: “Ponosni smo na vaših 95 godina postojanja”

Visoka obljetnica NK Slavija Pleternica: “Ponosni smo na vaših 95 godina postojanja”

Predsjednik Marinko Markota uručio je zahvalnice za doprinos u radu kluba Mariji Šarić, Dragi Luciću, Antoniji Jozić, Marijanu Kustiću i Josipu Aladroviću.

Svečanom sjednicom u Interperatcijskom centru “Terra Panonica” pleternički nogometni klub Slavija obilježio je visoki jubilej postojanja. Uz članove i vodstvo kluba među gostima su bili pristuni i Josip Aladrović, ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, požeško-slavonska županica Antonija Jozić, Drago Lucić, predsjednik nogometnog saveza Požeško-slavonske županije te Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Predsjednik NK Slavija, Marinko Markota istaknuo je kako je Slavija jedan stabilan klub sa kontinuitetom nastupa u 3. HNL Istok. – U klubu danas djeluje osam kategorija, od limača do veterana. Svaka kategorija ima zasebnog trenera, a seniorska ekipa i pomoćnog. Svi su oni educirani i licencirani za svoj posao. U klubu je registrirano gotovo 200 igrača, od čega 150 djece što dovoljno govori o tome koliko je Slavija velik sustav – kaže Markota.

Marija Šarić navodi kako je ponosna na Slavijinih 95 godina postojanja. – Sve što radimo i ulažemo ima svoju svrhu i cilj, a i dalje ćemo nastojati biti stalna podrška. Posebice za razvoj novih sadržaja za naše najmlađe sugrađane kako bi imali bolje uvjete za stasanje u zdrave i mlade osobe – ističe Šarić.

Okupljenima se obratio i Drago Lucić koji je istaknuo kako Slavija bilježi odlične rezultate u proteklom desetljeću. – Iskoristit ću priliku i zahvaliti svima koji stoje uz ovaj nogometni klub i koji pomažu u njegovom razvoju, rastu i stvaranju rezultata – rekao je Lucić.

Požeško-slavonska županica, Antonija Jozić također je zahvalila svima na radu u klubu, ali i pohvalila odluke o infrastrukturnim ulaganjima. – Sve su to ulaganja u bolje uvjete za našu djecu čije zdravlje i zdrav način života imaju nemjerljivu važnost – istaknula je.

Čelnik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić je istaknuo zadovoljstvo suradnjom, kako na regionalnoj tako i na lokalnoj razini. – Uvijek pomažemo, a to ćemo nastaviti i u budućnosti sa željom osiguravanja kvalitetnih uvjeta. Veseli me da se na igralištu Slavije izvode radovi te radi jedan kvalitetan budući teren. Nastavit ćemo ulagati kako u Pleternici tako i diljem Hrvatske, a uvijek ćete imati našu podršku – zaključio je.

Bivši igrač Slavije, a današnji ministar u Vladi Republike Hrvatske, Josip Aladrović se također pridružio čestitkama. – Sva ulaganja u infrastrukturu su u smislu razvoja nogometa, djece i karijera mladih ljudi. Ovom prilikom čestitam svima koji ulažu svoj trud, volju, rad i entuzijazam u klub, a ovaj jubilej je nešto posebno – rekao je Aladrović.

Predsjednik Marinko Markota uručio je zahvalnice za doprinos u radu kluba Mariji Šarić, Dragi Luciću, Antoniji Jozić, Marijanu Kustiću i Josipu Aladroviću.

 

Vezane vijesti

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content