Povratak
Vrijeme je za maksimalni oprez i strogo poštivanje mjera Nacionalnog stožera Civilne zaštite

Vrijeme je za maksimalni oprez i strogo poštivanje mjera Nacionalnog stožera Civilne zaštite

Još jednom želi apelirati na sve da se maksimalno držimo svojih domova, smanjimo izlaske te da se nastavimo pridržavati naređenih mjera.

Drage sugrađanke, dragi sugrađani

Kao što imate priliku vidjeti Grad Pleternica provodi mjere Nacionalnog stožera Civilne zaštite, a vezane uz zatvaranje dječjih igrališta, sportskih terena, društvenih domova, javnih površina te svih naputaka koji su nužni kako bi maksimalno spriječili mogućnost širenja virusa. Koristim ovu priliku da vam se svima zahvalim jer do sada, osim nekoliko pojedinačnih slučajeva, nije bilo kršenja svih naputaka te zajedno sa svojim suradnicima primjećujem odgovornost svih nas u ovoj borbi. Također još jednom želi apelirati na sve da se maksimalno držimo svojih domova, smanjimo izlaske te da se nastavimo pridržavati naređenih mjera. Vrijeme je za maksimalni oprez i strogo poštivanje mjera Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

Vezane vijesti

Dodijeljena 21 potpora najmlađim stanovnicima Pleternice: “Radovi na vrtiću Kuzmica su u tijeku i želimo biti spremni što prije”

Pročitaj više

Cvjetići glazbe u Pleternici kreću za vikend: 29 pjesama za 29 godina festivala

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content