Povratak
Završen natječaj za vrtić: Do kraja godine ćemo primiti svu djecu koja su zadovoljila uvjete ovog natječaja

Završen natječaj za vrtić: Do kraja godine ćemo primiti svu djecu koja su zadovoljila uvjete ovog natječaja

- Radi se o popunjavanju slobodnih mjesta od jeseni kada nam predškolci odlaze iz pleterničkog vrtića, za dječji vrtić u Kuzmici nismo u ovom trenutku donosili odluke o upisu, nego ćemo učiniti kada se za to stvore uvjeti no svakako do kraja godine što znači da ćemo zapravo primiti svu djecu koja su zadovoljila uvjete ovog natječaja - rekla je Šarić.

Dovršen je natječaj za upis djece u Dječji vrtić Tratinčica Pleternice, a radovi na vrtiću u Kuzmici dolaskom ljepšeg vremena ulaze u novu dinamiku.
– Iz nas je jedna zahtjevna faza na gradilištu novog dječjeg vrtića u Kuzmici, a i vrijeme nam nažalost do sada nije išlo na ruku, no za sada nema promjena terminskog plana i očekujem kako će vrtić biti spreman za prijem prvih vrtićaraca već na jesen – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.
Ističe kako se nedavno završeni natječaj odnosi isključivo na postojeće kapacitete u Pleternici.
– Radi se o popunjavanju slobodnih mjesta od jeseni kada nam predškolci odlaze iz pleterničkog vrtića, za dječji vrtić u Kuzmici nismo u ovom trenutku donosili odluke o upisu, nego ćemo učiniti kada se za to stvore uvjeti no svakako do kraja godine što znači da ćemo zapravo primiti svu djecu koja su zadovoljila uvjete ovog natječaja – rekla je Šarić.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content