Povratak
Završnica radova u Starčevićevoj: “Stvaramo nove uvjete za sve koji svoje investicije realiziraju u našoj zoni”

Završnica radova u Starčevićevoj: “Stvaramo nove uvjete za sve koji svoje investicije realiziraju u našoj zoni”

Postavljanje asfaltnog sloja u ulici Ante Starčevića je predviđeno za idući tjedan.

Postavljanjem zadnjih metara posteljice radovi u ulici Ante Starčevića ulaze u zadnju fazu. Kako kaže i sam izvođač radova ovog, više od 200 tisuća eura vrijednog projekta, asfaltiranje bi išlo i prije, no temperature nikako nisu išle tome u prilog.

Radove je danas obišla pleternička gradonačelnica, Marija Šarić sa suradnicima te je istaknula zadovoljstvo dovršetkom još jednog dugo očekivanog projekta. – Aktivnosti u našoj zoni su konstantno prisutne, a posebno veseli činjenica kako se najveći dio aktivnosti i izgradnje odvija upravo kroz privatne investicije. Stoga je važno raditi ovakve projekte jer stvaramo nove uvjete za sve koji svoje investicije realiziraju u našoj zoni – istaknula je Šarić.

Dodala je i kako novi upiti konstantno pristižu. – Upita za kupnju zemljišta u zoni je bilo i prije, no njihov broj se povećava što nam daje vjetar u leđa i jasnu poruku kako je Pleternica na karti investitora što se i vidi po investicijama u proteklim godinama, ali i po onima koje su pred nama – zaključila je.

Ovaj Projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Vezane vijesti

Vikend prepun sadržaj za sve uzraste: „Kad zajedno radimo, svi zajedno i uživamo u tome.„

Pročitaj više

Vikend u znaku kreativnosti djece i mladih: „Najljepše je kada naš Trg i naše zgrade budu ispunjene dječjim osmjesima i ovakvim sadržajima.“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content