Povratak
Danas završno misno slavlje Devetnice Gospi od suza: “Dragi hodočasnici, dobro nam došli!”

Danas završno misno slavlje Devetnice Gospi od suza: “Dragi hodočasnici, dobro nam došli!”

Nakon 8 dana Devetnice Gospi od suza koju su predvodili p. Fridl, p. Vlah i vlč. Nikolić završno misno slavlje će, kao i proteklih godina, predvoditi požeški biskup mons. dr. Antun Škvorčević.

Unatoč nekoliko kišnih dana pleterničko brdo Gospe od suza je primilo velik broj hodočasnika, posebice velik broj se očekuje danas, na završnom svečanom misnom slavlju, a pleternička gradonačelnica Marija Šarić kaže kako je grad kao i svake godine spreman za prihvat hodočasnika.

– Kao i proteklih godina imamo organiziran prijevoz hodočasnika nakon mise prema svojim autobusima i svi smo maksimalno angažirani kako bi se hodočasnici ugodno osjećali. Organiziran je i tradicionalni sajam na kojem će naši gospodarstvenici prezentirati svoje proizvode – kaže Šarić.

Navodi i kako je nakon mise organiziran glazbeni program na Trgu bećarca, a kao i svih proteklih dana i ovu završnu, 9. večer će biti prijenos uživo. – Učinili smo sve i sad nam preostaje smo otvorena srca reći: dragi hodočasnici, dobro nam došli! – zaključuje.

Vezane vijesti

Pleternica domaćin poluzavršnog Državnog natjecanja iz mini nogometa: “Fair Play mora biti osnova svakog sporta!”

Pročitaj više

Turnir Matica umirovljenika u pikadu: “Želim vam puno sreće u natjecanju, ali još više ovakvog druženja i zajedništva.”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content