Povratak
Zlatne Pleterničke mažoretkinje se vratile s Europskog prvenstva!

Zlatne Pleterničke mažoretkinje se vratile s Europskog prvenstva!

- Ovaj rezultat nije jednodnevni rad niti rezultat sreće, svjesna sam truda i vremena koje je uloženo u ovo zlato koje s ponosom nosite i stoga vam čestitam jer osim prvog mjesta nosite i važnu poruku da upornim radom i velikim trudom dolazimo do rezultata - istaknula je Šarić.

Pleterničke mažoretkinje koje su dugogodišnji sudionik svih aktivnosti na području Pleternice, prenijele su ime našeg Grada i u dalekoj Španjolskoj i to na najljepši mogući način, zlatnom medaljom oko vrata.

Sudjelovanjem na Državnom prvenstvu u Požegi početkom travnja osvojile su prvo mjesto u svojoj kategoriji te se tako kvalificirale za ovo važno natjecanje te po prvi put u povijesti svog djelovanja kući donijele zlatnu medalju s Europskog prvenstva.

U ranu zoru, mažoretkinje su se vratile u Pleternicu te im je tom prigodom organiziran svečani doček u IC Terra Panonica na kojem su uz gradonačelnicu i roditelje, bili prisutni i njihovi djedovi, bake, braća, sestre i prijatelji te djelatnici Grada. Uz hrpu balona, čestitke i tortu, mažoretkinjama je cvijeće i svečana priznanja uručila gradonačelnica Marija Šarić koja je iskoristila priliku pohvaliti vrijedan trud i rad te  osvajanje zlatne medalje uz prekrasnu promociju Grada.

– Ovaj rezultat nije jednodnevni rad niti rezultat sreće, svjesna sam truda i vremena koje je uloženo u ovo zlato koje s ponosom nosite i stoga vam čestitam jer osim prvog mjesta nosite i važnu poruku da upornim radom i velikim trudom dolazimo do rezultata – istaknula je Šarić.

Cure su zahvalile svima na lijepom dočeku, ali i brojnim čestitkama koje im pristižu sa svih strana.

– Hvala našem Gradu Pleternici na čelu sa gradonačelnicom Marijom Šarić bez čije potpore ovaj rezultat ne bi mogao biti ostvaren. Veliko hvala i ostalim poduzetnicima s područja našeg grada, svim građanima koji su nam pomogli svojim donacijama na priredbama na kojima smo sudjelovali – kazala je predsjednica udruge Marijana Đurina Erjavac

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content