Povratak
Radovi u Bresnici i Zagrađu pri završetku: „Korak po korak rješavamo potrebe naših naselja“

Radovi u Bresnici i Zagrađu pri završetku: „Korak po korak rješavamo potrebe naših naselja“

-Korak po korak rješavamo potrebe naših naselja prema planovima mjesnih odbora. Postavljanjem ograda, čišćenjem groblja, održavanjem i košnjom trave želimo dati dostojanstveniji izgled groblju.-rekla gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.

Radovi na društvenom domu u Bresnici dosegli su treću fazu i u punom su jeku. Ovom radovima zaokružit će se priča nadogradnje koja traje već nekoliko godina i  dom će biti u punoj funkciji.

Projekt sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 30.000 EUR kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice, dok preostali iznos financira Grad Pleternica čiji je primaran cilj ravnomjeran razvoj svih naselja.

Pleternička gradonačelnica Marija Šarić istaknula je kako je ovo samo jedna od desetak zgrada, što vatrogasnih domova, a što nogometnih klubova, koje su u proteklom razdoblju obnovljene.

-Kontinuiranim ulaganjem u domove nastojimo ih dovesti u punu funkciju pa tako i društveni dom u Bresnici. Nadam se kako će ovaj društveni dom dugi niz godina, uz redovno održavanje biti na usluzi svim mještanima za zajednička druženja i okupljanja.-izjavila Šarić prilikom obilaska radova.

Osim u Bresnici, radno je i u Zagrađu gdje je u tijeku postavljanje nove ograde oko mjesnog groblja.

-Korak po korak rješavamo potrebe naših naselja prema planovima mjesnih odbora. Postavljanjem ograda, čišćenjem groblja, održavanjem i košnjom trave želimo dati dostojanstveniji izgled groblju.-zaključila je Šarić.

Vezane vijesti

Radovi u Bresnici i Zagrađu pri završetku: „Korak po korak rješavamo potrebe naših naselja“

Pročitaj više

Započeo dječji tjedan: „Hvala roditeljima na snažnoj podršci“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content