Povratak
Održan III. Lovno streljački kup Bzenica 2024.

Održan III. Lovno streljački kup Bzenica 2024.

-Trudimo se uvijek biti na usluzi pri svim događajima koji se događaju u našem društvu kao i prilikom ove akcije Siguran lov koja već dugo traje i nadam se da će još dugo trajati uz određene dodatne stvari za koje uvidimo da su potrebne.-izjavio je predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović.

U sklopu preventivnog projekta „Siguran lov“ na strelištu Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije održan je III. Lovno streljački kup Bzenica 2024., – natjecanje iz vještine ciljanja lovačkim oružjem i aktivnost. 

Cilj projekta je podizanje razine sigurnosti rukovanja oružjem, a sudjelovali su članovi Lovačkog saveza i lovačkih udruga te policijski službenici.

-Suradnja između Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije i policijske uprave požesko-slavonske traje već duži niz godina na zadovoljstvo obiju strana, ali i na korist građana. Osim ovog projekta, postoje i aktivnosti koje smo samo inicirali, poput prikupljanja nelegalnog oružja, izrade brošura koje smo svi zajedno koristili, ali i niz sastanaka na kojem smo zajedničkim snagama radili na rješavanju trenutačnih problema.- izjavio je načelnik PU požeško-slavonske Željko Grgić.

-Mi kao Lovački savez izuzetno smo zadovoljni sa suradnjom s PU požeško-slavonskom. Trudimo se uvijek biti na usluzi pri svim događajima koji se događaju u našem društvu kao i prilikom ove akcije Siguran lov koja već dugo traje i nadam se da će još dugo trajati uz određene dodatne stvari za koje uvidimo da su potrebne. Svima želim puno uspjeha, mirnu ruku i bistro oko. -rekao je predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović.

-Zahvaljujem PU požeško-slavonskoj, ali i policijskoj postaji u Pleternici na svim aktivnostima, posebno ovim preventivnim koje provode na razini našeg Grada, ali zahvaljujem i Lovačkom savezu na intenzivnoj i prijateljskoj suradnji koju imamo tijekom cijele godine, a ne samo u ovakvim prigodama. Čestitam vam na dolasku ovdje jer time podržavate ovu hvalevrijednu akciju kako bi ovu suradnju koju dugi niz godina razvijate još dodatno učvrstili. -zaključio je zamjenik gradonačelnice Grada Pleternice Domagoj Katić.

Najbolji rezultat ekipno ostvarila je Ekipa 1. Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije, druga je bila Ekipa 2. Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije, a treće mjesto zauzela je ekipa Policijska postaja Pleternica.

Vezane vijesti

Još jedna u nizu mjera za poljoprivrednike: „Ovo je prvi korak prema novim natječajima za vaša gospodarstva“

Pročitaj više

Održan III. Lovno streljački kup Bzenica 2024.

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content