Vijesti

Umrežavanjem do razvoja kulturne rute zaštićenih napjeva: “Završetkom ove smotre smo krenuli u pripreme za iduću godinu”

- Zaista sam ponosna što je Muzej bećarca napravio iskorak te kroz partnerstvo na Međunarodnoj smotri folklora omogućio da muzej izađe van uobičajenih okvira. Cilj nam je to od samog početka da kroz ovakve aktivnosti dovedemo nove posjetitelje u naš grad, veselim se što smo već završetkom ove smotre krenuli u razgovore za nove projekte u idućoj godini – izjavila je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Pročitaj više

Požeško-slavonska županija pruža potporu projektu Hrvata izvan Domovine

Uz Požeško-slavonsku županiju, u potpori sudjeluje svih pet gradova i općina s područja županije pa su tako potpisu ugovora prisustvovali i predsjednik Županijske skupštine Požeško-slavonske županije i gradonačelnik Grada Lipika Vinko Kasana, gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić, načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević te predsjednica Ramske zajednice Požega, Ivana Ivanika.

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content