Povratak
Dani otvorenih vrata EU projekata

Dani otvorenih vrata EU projekata

Dani su otvoreni u Dječjem vrtiću Tratinčica dječjom izložbom „Kako EU projekti mijenjaju naš grad“. Naši vrtićarci su zajedno s odgojiteljicama izradili radove koji prikazuje EU projekte u našem Gradu.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“, a u Pleternici su obilježeni od 14. do 20. listopada.

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica, a u Pleternici ih je velik broj.

Dani su otvoreni u Dječjem vrtiću Tratinčica dječjom izložbom „Kako EU projekti mijenjaju naš grad“. Naši vrtićarci su zajedno s  odgojiteljicama izradili radove koji prikazuje EU projekte u našem Gradu.

Srijeda je bila rezervirana za kavu dječjeg gradskog vijeća i gradonačelnice Pleternice Marije Šarić kada su dječji vijećnici imali priliku pitati gradonačelnicu sve što ih zanima o EU projektima, a nakon čega su se zaputili na Gradsku tržnicu te slična pitanja postavljali građanima Pleternice.

Na tržnici je provedena i radionica „Tvoj grad, tvoja ideja!“ gdje su građani mogli dati svoje ideje za promjenu našega Grada, ali i prokomentirati dosadašnje EU projekte.

Dani otvorenih vrata EU projekata zaključeni su parlaonicom s mladima na temu „EU projekti su od ključne važnosti za razvoj Grada Pleternice“ na kojoj su sudjelovali učenici srednje Ekonomske škole Požega zajedno s gradonačelnicom i direktoricom Poduzetničkog centra Barbarom Rudež.

Vezane vijesti

Predsjednica sindikata vrtića: “Zadovoljna sam povećanjem plaća u pleterničkom vrtiću kao i suradnjom sa Gradom”

Pročitaj više

Otkrivena spomen-ploča poginulim braniteljima u Zagrađu: „Ona će nas svaki dan podsjećati koliko zahvalni trebamo biti.“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content