Povratak
Gradonačelnica i ravnatelj u obilasku terena

Gradonačelnica i ravnatelj u obilasku terena

Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić je u pratnji Mije Jozaka, ravnatelja Županijske uprave za ceste obišla dionice županijskih cesta u Zagrađu, Bilicama te Požeškim Sesvetama. Cilj obilaska ceste u Zagrađu je zaštita zgrade vatrogasnog doma od oborinskih voda te povećanje sigurnosti sudionika u prometu na raskrižju pored crkve dok se u Požeškim Sesvetama vodio razgovor o sanaciji prometnice kroz naselje. U Bilicama postoji problem oborinske odvodnje na spoju županijske i državne ceste.

– U Zagrađu će se zajedno sa investitorom odraditi manji zahvat kojim ćemo povećati sigurnost prometa na cestama odnosno na raskrižju pored vatrogasnog doma i crkve te spriječiti štetno djelovanje oborinske odvodnje na zgradu vatrogasnog doma, a u Bilicama očekujem rješavanje problema oborinske odvodnje koja nije adekvatna i koja plavi prometnice u vrijeme velikih oborina – kazala je Antonija Jozić.

Nakon obilaska ceste u Požeškim Sesvetama ravnatelj ŽUC-a je istaknuo kako će odmah dati nalog za projektiranje ceste kako bi se u što skorije vrijeme moglo krenuti sa izvođenjem radova u smislu proširenja i rekonstrukcije kolnika te uređenje kanala za oborinsku odvodnju. Upitan za rokove Jozak je rekao kako bi radovi mogli početi krajem 3. kvartala ove godine.

Vezane vijesti

Muzej bećarca – ponosni partner 58. Međunarodne smotre folklora Zagreb

Pročitaj više

Međunarodni konjički turnir: „Pleternica u top 3 međunarodna zaprežna turnira u svijetu i najveći konjički turnir u Hrvatskoj“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content