Povratak
Još jedna u nizu mjera za poljoprivrednike: „Ovo je prvi korak prema  novim natječajima za vaša gospodarstva“

Još jedna u nizu mjera za poljoprivrednike: „Ovo je prvi korak prema novim natječajima za vaša gospodarstva“

-Zajedno s europskim i gradskim sredstvima te sredstvima koje LAG-a pruža možete nakupiti lijep iznos sredstava kako bi mogli uložiti u vaša obiteljska poljoprivredna gospodarstva kako bi vam pomogli u vašem rastu i razvoju.-rekla je gradonačelnica Grada Pleternice Marija šarić.

Osim brojnih mjera EU-a za rješavanje zabrinutosti poljoprivrednika, mjera Grada Pleternice za dodjelu potpora poljoprivredi, obiteljska poljoprivredna gospodarstva će od sada na raspolaganju imati i treći izvor sredstava za financiranje svojih gospodarstava.

Nove mjere Lokalne akcijske grupe Barun Trenk detaljno su predstavljene OPG-ovcima na okruglom stolu za poljoprivrednike održanom u Poduzetničkom inkubatoru Pleternica gdje su se predstavnici LAG-a stavili na raspolaganje poljoprivrednicima za sva dodatna pitanja.

-Uz podršku županije i svih nas gradova i općina koji smo se zajedno okupili, oživjeli smo LAG i osigurali dodatnu omotnicu sredstava od kojih je dio namijenjen za obiteljska poljoprivredna gospodarstva i upravo zbog toga smo se danas okupili.-izjavila je gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.

Poduzetnički centar Pleternica budnim okom prati aktualne natječaje u ruralnom razvoju, piše i provodi projekte te svakodnevno stoji na raspolaganju svim poljoprivrednicima za sve nedoumice i moguća pitanja.

-Kroz godinu kontinuirano provodimo ovakve okrugle stolove kako bi se svi skupa okupili i uvidjeli koje su vaše potrebe, dali vam potrebne informacije i kako bi znali što vam je na raspolaganju.-izjavila je Barbara Rudež, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica.

-Ovo je prvi korak prema  novim natječajima za vaša gospodarstva gdje ćete vi moći određene stvari pribaviti preko LAG-a i isfinancirati. Zajedno s europskim i gradskim sredstvima te sredstvima koje LAG-a pruža možete nakupiti lijep iznos sredstava kako bi mogli uložiti u vaša obiteljska poljoprivredna gospodarstva kako bi vam pomogli u vašem rastu i razvoju.-zaključila je Šarić.

 

Vezane vijesti

Još jedna u nizu mjera za poljoprivrednike: „Ovo je prvi korak prema novim natječajima za vaša gospodarstva“

Pročitaj više

Održan III. Lovno streljački kup Bzenica 2024.

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content