Povratak
Stiže još jedan ugovor za pleterničke mališane: „Ulaganje u djecu je ulaganje u budućnost“

Stiže još jedan ugovor za pleterničke mališane: „Ulaganje u djecu je ulaganje u budućnost“

-Svi programi koje provodimo nose i određeni trošak, a mi kroz razne projekte nastojimo pružiti dodatne mogućnosti našoj djeci bez da to roditelji financijski osjete. Drago mi je da su se i iznosi za ovakve projekte povećali, tako da ih je puno lakše provoditi i imamo puno više mogućnosti nego prije.-Šarić

Grad Pleternica konstantno radi na stvaranju kvalitetnih uvjeta za razvoj i odgoj onih najmlađih.

Gradski dječji doplatak, sufinanciranje rada Dječjeg vrtića Tratinčica u kojem se provode brojni programi poput škole sporta i engleskog jezika te sufinanciranje rada produženog boravka u osnovnoj školi samo su neki od programa gradske uprave kojima nastoje poboljšati kvalitetu života naših najmlađih, ali i njihovih roditelja.

Još jedan ugovor koji će doprinijeti kvalitetnijem razvoju pleterničkih mališana, ukupne vrijednosti 37 tisuća eura, potpisala je danas gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.

Mala škola poduzetništva, mala škola glagoljice i kulturne baštine, kampovi prirodne baštine, škola sporta, škola tenisa i škola plesa raznovrsni su programi gdje svatko može pronaći nešto za sebe, a zasigurno će obogatiti njihove živote.

-Svi programi koje provodimo nose i određeni trošak, a mi kroz razne projekte nastojimo pružiti dodatne mogućnosti našoj djeci bez da to roditelji financijski osjete. Drago mi je da su se i iznosi za ovakve projekte povećali, tako da ih je puno lakše provoditi i imamo puno više mogućnosti nego prije. Mogu sa zadovoljstvom utvrditi kako će ovi novi programi kao i oni dosadašnji doprinijeti razvoju djece i mladih – rekla je Marija Šarić prilikom potpisa ugovora.

Besplatni programi omogućit će da sadržaji budu pristupačni te osiguraju veću dostupnost i priuštivost za djecu predškolske dobi i dobi od 1. do 4. razreda

Također, neke od aktivnosti uključuju i prijevoz stoga će oni biti dostupniji i djeci s ruralnog područja Grada Pleternice.

-Posebno želim istaknuti glagoljicu s kojom želimo upoznati djecu u najranijoj dobi kako bi već imala osnovne informacije o tom pismu u svom daljnjem obrazovanju. Vjerujem kako ćemo s našim gradom prijateljem Novskom razvijati tu priču i u budućnosti i iznijeti ju još vise pod svjetla reflektora. -zaključila je Šarić

Vezane vijesti

Blagoslov križa uz tradicionalni susret u Gradskoj kući

Pročitaj više

Muzej bećarca postao prijatelj festivala Zlatne žice Slavonije: “Zajedničkim snagama možemo jako puno toga napraviti za našu baštinu i naš kraj”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content