Povratak
Uređeno igralište DV-a Kuzmica: „Sve što radimo, radimo prvenstveno radi naše djece“

Uređeno igralište DV-a Kuzmica: „Sve što radimo, radimo prvenstveno radi naše djece“

Sve što radimo, radimo prvenstveno radi naše djece jer u njih treba ulagati od malih nogu. Ovo je jedan u nizu projekata s kojim pokušavamo svake godine podići razinu usluge našoj djeci kako bi povećali kvalitetu života naših obitelji.- Šarić

Početak nove pedagoške godine je blizu, a novouređeno dječje igralište s novim spravama u Dječjem vrtiću Tratinčica u Kuzmici je spremno za igru, puno osmijeha i zabave sadašnjih i budućih vrtićaraca.

Uz financijsku potporu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, dječje igralište DV-a u Kuzmici opremljeno je fiksnim igralima kako bi djeca mogla uživati, ali i razvijati motoričke vještine.

Područni vrtić u Kuzmici otvoren je u siječnju, a od otvorenja konstantno radi na podizanju razine kvalitete usluge kako bi se djeca, a i roditelji, osjećali što sigurniji, sretniji i zadovoljniji.

Ovaj je vrtić još jedan korak prema pružanju uvjeta našoj zajednici da njihova djeca budu u sigurnim rukama dok njihovi roditelji rade.

-Sve što radimo, radimo prvenstveno radi naše djece jer u njih treba ulagati od malih nogu. Ovo je jedan u nizu projekata s kojim pokušavamo svake godine podići razinu usluge našoj djeci kako bi povećali kvalitetu života naših obitelji.-izjavila je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Osim uvođenja novih sprava, u Dječji vrtić Tratinčica uvode se i novi programi učenja. Tako je od početka rujna prošle godine započeo cjelodnevni program engleskog jezika koji se nastavlja i iduće pedagoške godine. Osim engleskog jezika, započinje i Montessori program koji naglašava učenje putem svih pet osjetila, ne samo slušanjem, gledanjem ili čitanjem.

– Provedbom ovakvih projekata pokušavamo podići na višu razinu samu uslugu našeg vrtića. Dodatnim edukacijama jačaju se stručne kompetencije odgojitelja i stručnih suradnika, što poboljšava kvalitetu usluga vrtića.- izjavila je Nikolina Hačka, ravnateljica Dječjeg vrtića Tratinčica.

Vezane vijesti

Muzej bećarca prošetao ulicama Zagreba: “Na ovaj način naš Muzej raste i otvara mu se jedna nova dimenzija”

Pročitaj više

Završena Škola plivanja: „Imamo 26 novih plivača s pleterničkog područja“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content