Povratak
Započela 3. faza radova na vatrogasnom domu u Požeškoj Koprivnici: „Primarni cilj nam je ravnomjeran razvoj svih naselja“

Započela 3. faza radova na vatrogasnom domu u Požeškoj Koprivnici: „Primarni cilj nam je ravnomjeran razvoj svih naselja“

-Nadam se kako će ovaj vatrogasni dom dugi niz godina, uz redovno održavanje biti na usluzi primarno dobrovoljnom-vatrogasnom društvu, a onda i svim mještanima Požeške Koprivnice ponajviše u onim veselim trenutcima, a što manje u tužnim.- Šarić.

Dom dobrovoljnog-vatrogasnog društva Požeška Koprivnica uskoro će dobiti novu vizuru. Prije nekoliko godina dom je nadograđen, prošle godine obnovljen je krov, a prije nekoliko dana započela je obnova fasade čime su radovi dosegli 3. fazu.

Projekt ukupne vrijednosti od gotovo 17 tisuća eura financira Grad Pleternica čiji je primaran cilj ravnomjeran razvoj svih naselja što je naglasila i gradonačelnica Pleternice Marija Šarić prilikom obilaska radova.

-Mjesni odbori su prije nekoliko godina iznijeli svoje planove i korak po korak radimo na njihovoj realizaciji jer nam je primarni cilj ravnomjeran razvoj svih naselja. Nadam se kako će ovaj vatrogasni dom dugi niz godina, uz redovno održavanje biti na usluzi primarno dobrovoljnom-vatrogasnom društvu, a onda i svim mještanima Požeške Koprivnice ponajviše u onim veselim trenutcima, a što manje u tužnim.-izjavila je Marija Šarić.

Na području Grada Pleternice aktivno je 12 dobrovoljno-vatrogasnih društava, a Grad Pleternica pokušava obnoviti vizure svih njihovih vatrogasnih domova što energetskom obnovom, a što raznim projektima financiranim iz gradskog proračuna. Vatrogasci su posebna skupina koja se nesebično daje za svoju zajednicu kada je pomoć najpotrebnija, stoga je potreba za ovakvim projektima još veća.

-S nestrpljenjem smo čekali početak i ovih radova koji će u potpunosti promijeniti izgled našeg doma. Preostaje nam još nešto manjih radova, odnosno opremanja, ali mi mještani ćemo to zajedno izvršiti, naravno uz potporu Grada Pleternice koja nikad nije izostala.-rekao je Ivan Antunović, predsjednik DVD-a Požeška Koprivnica.

Vezane vijesti

Muzej bećarca prošetao ulicama Zagreba: “Na ovaj način naš Muzej raste i otvara mu se jedna nova dimenzija”

Pročitaj više

Završena Škola plivanja: „Imamo 26 novih plivača s pleterničkog područja“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content