Vijesti

Šarić: “Želimo osigurati da svako dijete ima mjesto u vrtiću i nastavljamo s planom proširenja područnih vrtića”

- Prilike i sredstva imamo za izgradnju i ovakvim načinom želimo osigurati da svako dijete s našeg područja ima mogućnosti pohađati vrtić i biti dijelom vrtićkog obrazovanja. Upravo iz tog razloga mi s izgradnjom ovakvih, područnih vrtića, nećemo stati niti nakon dovršetka ovoga u Kuzmici nego nastavljamo dalje. Projekti su u fazi pripreme i čekamo nove natječaje i nova sredstva - istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Pročitaj više

Međunarodnim kongresom Štamparovi dani započelo mjesec konferencija u Pleternici: “Vjerujem kako možemo postati kvalitetan centar za konferencije i kongrese”

Nakon Štamparovih dana, već idući tjedan dolazi još jedna međunarodna konferencija, 3. po redu  Međunarodna konferencija kulturne baštine, tjedan iza konferencija u povodu rođendana Poduzetničkog centra Pleternica, a nakon nje Seminar tambure. Tokom svibnja će se održati i konferencija o upravljanju vodama i konferencija o korištenju solarne energije.

Pročitaj više

Nove aktivnosti mladih: “Aktivno smo uključeni u aktivnosti Grada, a imamo priliku i realizirati svoje ideje”

Projektom Mladi u zajednici, udruga Mladi za mlade, uz podršku Grada Pleternice, uspješno je opremila Klub za mlade u samom centru grada. Prostor je iskorišten i nakon edukacije za zajedničko druženje. Klub za mlade prostor je u kojemu mladi mogu svakodnevno boraviti, družiti se, provoditi kvalitetno vrijeme, učiti ili se zabavljati - rekla je Iva Glibo, predsjednica Udruge Mladi za mlade Pleternice

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content