Povratak
Turnir Matica umirovljenika u pikadu: “Želim vam puno sreće u natjecanju, ali još više ovakvog druženja i zajedništva.”

Turnir Matica umirovljenika u pikadu: “Želim vam puno sreće u natjecanju, ali još više ovakvog druženja i zajedništva.”

Drago mi je da zajednički stvarate nove uspomene i tako si uljepšavate zlatnu dob i zlatne dane. Želim vam puno sreće u natjecanju, ali još više druženja i zajedništva.– izjavila je Šarić.

Turnir u pikadu Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije, koji okuplja pripadnike zlatne dobi s područja županije, ove godine održava se u Pleternici.

Ispred domaćina Matice umirovljenika Pleternica sve prisutne je pozdravio predsjednik Stjepan Erjavac poželivši svima svako dobro u gađanju i naglasivši kako to ponekad ne zavisi samo o znanju već i o sreći.

Sve prisutne je pozdravio i predsjednik županijske Matice umirovljenika Slavko Glavaš.

-Borit ćemo se svim silama da održimo naše tradicije i običaje gdje je prvenstveno naglasak na druženju i fer atmosferi. Danas očekujem samo pravedan odnos prema svima i puno sreće u gađanju.-izjavio je Glavaš.

Lijep dan i ugodan boravak u Pleternici svim prisutnima je tijekom pozdravnog govora poželjela gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.

– Natjecateljski dio ćete odraditi, ali još je važnije da se družite, ovom prilikom upravo u prostorijama gdje se i inače druže naši umirovljenici. Drago mi je da zajednički stvarate nove uspomene i tako si uljepšavate zlatnu dob i zlatne dane. Želim vam puno sreće u natjecanju, ali još više druženja i zajedništva.– izjavila je Šarić.

Županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić na otvorenju natjecanja, uz želje za uspjehom, čestitala je Međunarodni dan obitelji.

– Želim vam da ovaj dan bude ispunjen osmijesima i radošću, a ujedno koristim priliku da vam svima čestitam Međunarodni dan obitelji. Neka je sretno i blagoslovljeno vama i vašim obiteljima, a zapravo i svima nama zajedno jer smo kao zajednica jedna velika obitelj koja se treba podržavati – rekla je Jozić.

Vezane vijesti

Muzej bećarca – ponosni partner 58. Međunarodne smotre folklora Zagreb

Pročitaj više

Međunarodni konjički turnir: „Pleternica u top 3 međunarodna zaprežna turnira u svijetu i najveći konjički turnir u Hrvatskoj“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content