Strategija razvoja Grada Pleternice 2021. – 2027.

Strategija razvoja Grada Pleternice 2021. – 2027.

Svrha izrade novog strateškog dokumenta je ažuriranje stanja na području Grada Pleternice temeljem čega će se analizirati postojeći projekti i planovi te postaviti vizija za novo razdoblje do 2027.

Grad Pleternica u suradnji s Poduzetničkim centrom Pleternica d.o.o. izrađuje strateški dokument lokalnog razvoja – „Strategiju razvoja Grada Pleternice 2021. – 2027. godine“. Temeljem obaveze propisane od strane Ministarstva financija izrađujemo novu strategiju polazeći od analize stanja i realizacije razvojnih mjera postavljenih u navednoj Strategiji.

Definirani ciljevi, prioriteti i mjere za ostvarenje vizije imaju konačni cilj podići razinu ekonomske moći, kvalitetu življenja i ostvarenje zadovoljstva građana.

Cilj ovog poziva je identificirati i prikupiti sve projektne ideje i prijedloge koji će pomoći u ostvarivanju strateških ciljeva razvoja Grada Pleternice koji će se utvrditi „Strategijom razvoja Grada Pleternice 2021. – 2027.“ Prikupljene ideje i prijedlozi služit će ažuriranju postojeće baze projekata koja će biti osnova za kandidiranje programa za sufinanciranje i provedbu.

Javni poziv se odnosi na fizičke osobe (obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva – OPG i dr.) i pravne osobe (javna poduzeća, trgovačka društva, udruge, zadruge, poljoprivredna gospodarstva – PG), a mogu se prijaviti svi projekti i projektne ideje bez teritorijalnih i sektorskih ograničenja. Prednost će imati projekti koji izravno pridonose ostvarenju ciljeva, prioriteta i mjera utvrđenih Strategijom.

Datoteke

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content