Povratak

Potvrde za korištenje poljoprivrednog zemljišta

Sukladno Pravilniku o evidenciji uporabe poljoprivrednog zemljišta (,,Narodne novine“, broj 1/23 i 41/23),  ovim putem pozivaju se korisnici poljoprivrednog zemljišta na području Grada Pleternice kojima su istekli ugovori o zakupu, dugogodišnjem zakupu ili nekom drugom obliku raspolaganja, a korisnik se i nadalje nalazi u mirnom posjedu istog, da mogu zatražiti potvrdu  Grada Pleternice u svrhu ostvarivanje prava u vezi s korištenjem poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske pri Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Grad izdaje Potvrde na temelju uredno podnesenog Zahtjeva.

Obrasci zahtjeva i izjave mogu se  preuzeti niže u ovoj objavi ili osobno u pisarnici Grada Pleternice, Trg hrvatskih branitelja 1, Pleternica.

Uredno popunjeni Zahtjev se može dostaviti poštom, osobno ili putem elektroničke pošte na e-mail adresu: grad@pleternica.hr

Popis svih izdanih potvrda Grad je dužan objavljivati i redovito ažurirati na svojoj web stranici kao i na oglasnoj ploči te o istom bez odgode, izvijestiti Ministarstvo poljoprivrede.

Da bi zahtjev bio odobren, odnosno da bi korisnik poljoprivrednog zemljišta dobio potvrdu, mora imati plaćene sve obveze s osnova korištenja poljoprivrednog zemljišta.

Vezane datoteke

Vezane objave

Javni natječaj za zakup reklamnog  prostora na stupovima javne rasvjete u  Gradu Pleternici

Pročitaj više

Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu novčane potpore za djecu starosti do 12 godina

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content