Povratak

Potvrde za korištenje poljoprivrednog zemljišta

Ministarstvo poljoprivrede Preporuku je dostavilo Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u vezi s evidentiranjem uporabe zemljišta u ARKOD sustav prema odredbama Pravilnika o evidenciji uporabe poljoprivrednog zemljišta.

Grad Pleternica poljoprivrednicima može izdati potvrde navedene pod točkama 1., 2. i 5. Preporuke koja se nalazi u nastavku. Popis svih izdanih potvrda Grad je dužan objavljivati i redovito ažurirati na svojoj web stranici kao i na oglasnoj ploči te o istom bez odgode, izvijestiti Ministarstvo poljoprivrede.

Ukoliko neka pravna ili fizička osoba obavijesti Grad da osporava izdanu potvrdu, Grad je o istome bez odgode, dužan obavijestiti Agenciju za plaćanja i Ministarstvo poljoprivrede uz dostavu zaprimljene obavijesti. Potvrde koje su navedene u Preporuci izdaju se na rok od jedne godine od dana izdavanja.

Grad Pleternica izdaje Potvrde na temelju uredno podnesenog Zahtjeva, a obrazac istog se nalazi u nastavku, kao i obrasci odgovarajućih izjava koje se prilažu zahtjevu.

Vezane datoteke

Vezane objave

Javni natječaj za zakup reklamnog  prostora na stupovima javne rasvjete u  Gradu Pleternici

Pročitaj više

Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu novčane potpore za djecu starosti do 12 godina

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content